min tatuering

2013-08-29 18:50:16
 
Den 28 april 2012 gjorde jag min första tatuering i Hillerstop hos Jahri Letho på Tattoo Studio Letho. Jag fick den i konfirmationspresent av mina två systrar, som har en likadan tatuering på samma ställe. Detta är alltså en systertatuering som vi alla gjorde tillsammans.
 
Hur kommer det sig att jag fick tatuera mig vid en sån ung ålder? (14 år)
Eftersom det skulle vara en systertatuering var mina systrar med och övertalade mamma. Det var egentligen deras idé från första början, jag har aldrig känt en behov av att vilja tatuera mig vid en ung ålder.
Min ena syster, som planerade en annan tatuering, sa till mamma att det vore ju mest rättvist om detta var den första tatuering för alla oss, och hon ville inte vänta med den andra hon planerat. Så när min mamma gick med på det (har för övrigt film på när hon går med på det och säger ja - som bevis ifall hon skulle ångra sig) så var det ganska lätt att övertala pappa. Han hade inte så mycket att säga till om, helt enkelt. Eftersom att ingen av mina föräldrar ville följa med när vi gjorde det ringde mamma till studion och bekräftade att det var okej att jag som mindreåring tatuerade mig.
 
Hur var det? Gjorde det ont? 
Såklart gjorde det ont, men absolut inte så ont att jag inte skulle kunna göra det igen. Har man inte tatuerat sig själv är det svårt att förklara känslan. Det sticks och det bräns och det är lite obehagligt, men det är absolut inte så hemskt att jag inte skulle vilja göra om det om jag fick välja! Det är ju faktiskt så att de flesta som har nån tatuering har mer än en, och så blir det nog för mig också nån gång i framtiden. ;) 
 
 
Jag är otroligt nöjd med min tatuering. I november var jag och gjorde den svartare (fyllde i) och fixade till vingspetsarna som inte var helt spetsiga på mig (det syns på bilden vad det var som jag gjorde om). Detta gjorde mycket ondare eftersom att nålarna gick längre in i kroppen, eller vad man ska säga (så att fylla i tatueringar gör alltså jävligt ont enligt min åsikt ehe). Men Jari märkte att jag tyckte att det var jobbigt så han var snäll med mig och tog pauser och sådär. 
 
Om ni bor här omkring (Jönköpingstrakten eller så) så är Jari Letho verkligen en tatuerare jag rekommenderar! Jättefin studio, han är noggrann och tycker man som sagt att det blir för jobbigt väntar han tills man är redo. Min syster som har gjort en till tatuering gjorde den hos honom, och även hennes sambo som har gjort (håller på att göra) en hel ryggtavla hos honom. Han är dessutom billig, denna tatueringen kostade nog bara 200kr om jag minns rätt! Rekommenderar honom verkligen!! 
 
Om ni har några mer frågor ang. den får ni jättegärna fråga! Puss :) 

Skrivet av: Melina • Blogg: http://mstenso.blogg.se

Fin! Vill också göra en

2013-08-29 // 19:34:08
Skrivet av: Matilda • Blogg: http://1donedirectionnovell.devote.se/

ångrar du dig inte? liksom du är så pass ung, men i och för sig var det ju en systertatuering. Men iallafall?? :)

Svar: Nej, det gör jag inte! Ja, den har ju verkligen en fin betydelse som jag aldrig kommer att ångra eller så, för jag tycker att om man ska tatuera sig ska den verkligen ha en betydelse bakom, och det har ju min.. Så nej, jag ångrar mig inte. Inte ännu i alla fall, haha!
Elin Ernér

2013-08-29 // 22:28:41
Skrivet av: FlizanLizan • Blogg: http://flizanlizan.blogg.se

Fin :)

2013-08-30 // 19:59:26
Skrivet av: Anonym

Hur mycket kostade tatueringen?

2013-09-01 // 15:13:57
Skrivet av: lovisa - foto & vardag • Blogg: http://lovisaerika.blogg.se

verkligen superfin! och så fint att den betyder nånting också med dina systrar!

Svar: Åh tack så mycket! Jaa, tycker också det. Hade inte velat ha den på något annat sätt än med dem! ♥
Elin Ernér

2013-09-01 // 19:21:12
Skrivet av: Alexandra • Blogg: http://byalexzandra.blogg.se

superfin!

2013-09-07 // 16:47:35
Skrivet av: L I S A N Y M A N | En döv tjej som är fotointresserad • Blogg: http://lisanymans.blogg.se/

Väldigt mycket fint!!

2013-09-08 // 15:51:00

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0