LONDON pt 1

2013-12-08 01:13:46
 
Klockan 4 på natten ringde väckarklockan i Helsingborg och vi tog tåget ner till Köpenhamn. På flygplatsen åt vi frukost som vi hade med oss och köpte dricka på starbucks. När flyget lyfte var det soluppgång; bland det finaste jag sett. 
 
 
Väl framme i London tog vi tunnelbanan ifrån flygplatsen (Heathrow) till Hyde Park. Vi gick i kanten av Hyde Park (gigantisk park alltså), och efter vi lämnat väskorna på hotellet gick vi direkt ut på stan för att "kolla läget". Vi gick förbi Primark, Victoria's secret, Gillyhicks och Hollister.
Vid Piccadilly Circus stannade vi på en pub, och senare gick vi vidare mot Covent Garden.
 
 
På väg till Covent Garden stötte vi på denna underbara affär: M&M's world! Sjukt mycket folk, och väldigt dyrt, men det var verkligen häftigt att se! Fanns massa M&M's prylar: tröjor, kuddar och självklart en massa godis! 
 
 
Det tog ett tag innan vi hittade till marknaden i Covent Garden, men efter en stund kom vi dit! En mysig marknad med många små stånd med saker som mestadels var handgjorda. 
 
Efter ca 20 vakna timmar gick vi till slut och la oss på hotellet. Vi bodde på Rose Court Hotel som låg väldigt nära den största shoppinggatan Oxford street. Dock var hotellet inte det bästa, skulle nog inte vilja bo där igen... Men det dög i alla fall! 

Skrivet av: felicia • Blogg: http://feliciaholmgren.blogg.se/

åh vad roligt med London :D

Svar: Ja, det var det verkligen!
Elin Ernér

2013-12-08 // 14:50:44
Skrivet av: Moa.S • Blogg: http://komigenmoa.blogg.se

Åh så mysigt!!! Visst är typ london den mest underbara stad du någonsin varit i ?
Vi borde åka dit någon gång hihi! <3

Svar: Jaa, supermysig!! Ja, lätt att vi borde! <3
Elin Ernér

2013-12-09 // 13:57:53

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0