LONDON pt 2

2013-12-10 19:32:00
 
Andra dagen i London började vi med att tidigt ta bussen ut mot Big Ben. Dessa två bilder är tagna ifrån andra våningen (!) på en London-buss. 
 
 
Big Ben var ju inte dirkekt lätt att missa, sjukt mäktigt i verkligheten! London Eye tyckte jag dock inte var något speciellt. Däremot tror jag att det är häftigare att se på kvällen när det är upplyst. 
 
Efter Big Ben och London Eye gick vi vidare till Westminister Abbey. Det var sjuuukt lång kö till att gå in i kyrkan på bilden, och det kostade runt 200:- dessutom (sjuka pengar enligt mig för att besöka en kyrka), men vi gick in i en liten precis bredvid. Den var jättefin, men man fick tyvärr inte fotografera där inne.
 
 
Sedan gick vi vidare mot Buckingham Palace för att se på vaktbytet, men vi hade lite tid över så vi tog vägen genom en stor och fin park. I London var det nästan som tidig höst när vi var där, löven höll precis på att falla ner från marken och det var så mysig att uppleva en riktig höst. 
 
Till sist kollade vi på vaktbytet vid Buckingham Palace. Det var sjukt mycket folk, för något som inte var alls imponerande. Det tog bara lång tid och man stod mest och frös. Jag tror dock att det hade varit roligare att stå framme vid grindarna så man såg lite vad som hände, men det var så mycket folk att man knappt såg uppe på trappan vid statyn. 

Skrivet av: tinabanck.blogg.se • Blogg: http://tinabanck.blogg.se/

London är verkligen en underbar stad.

Svar: Ohja, verkligen!
Elin Ernér

2013-12-13 // 19:34:30
Skrivet av: FlizanLizan • Blogg: http://flizanlizan.blogg.se

Älskar London :D

Svar: Jag med! Himla härlig stad :)
Elin Ernér

2013-12-14 // 22:16:47

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0