LONDON pt 3

2013-12-15 16:58:41
 
Tredje dagen i London tog vi bussen upp till Camden Town. Ett område/gata fylld med småaffärer. Alla husväggar var i olika färger och var dekorerade med vad som fanns i affären (som på bilden). Väldigt häftigt! 
 
 
Vi vandrade gatan upp och kom fram till Camden Market, en gigantisk marknad med oändligt många stånd, den tog liksom aldrig slut?! För att vara en marknad var det bra med kvalitetsgrejer och det bästa var borden med gamla kameror. Han som sålde dem var dessutom från Sverige! Ångrar att jag inte köpte en med mig hem... 
Det fanns även en gammal fotoautomat där man kunde ta bilder tillsammans, har nog aldrig sett det förut.. :) 
 
 
En av avdelningarna på den här gigantiska marknaden var maten. När vi gick runt där för att hitta ett ställe att äta på ropade allihopa efter en att man skulle komma och smaka på deras mat så när vi väl skulle välja ställe var man nästan mätt.
Det fanns mat från världens alla hörn - kinamat, tysk bratwurst, italiensk pizza, bläckfisk, falafel och turkisk kebab som vi åt! Till efterätt tog vi en av dem på översta bilden: Jordgubbar, banan och kiwi med smält mjölkchoklad och m&m's på. Sjukt gott! 
Jag hittade också en Before i die-vägg, så himla coolt!!
 
 
Efteråt åkte vi till London Bridge. En helt vanlig bro som inte var alls märkvärdig...
Senare gick vi vidare mot Towern, men det var jag inte heller så intresserad av. Däremot var Tower Bridge, som låg precis bredvid, himla häftigt att se! Bron är sjukt stor och himla mäktig att se i verkliga livet. 
 
 
Till sist, när vi åkte hemåt mot hotellet, hoppade vi av vid Trafalgar Square. Mellan två gator såg man även till Big Ben. Tycker faktiskt riktigt mycket om sista bilden, och det var även sista bilden jag tog i London.
 
På denna kvällen gick vi även till julmarknaden som var i Hyde Park. Det är den största julmarknaden jag någonsin varit på! Själva stånden var inte så roliga, det gamla vanliga som vilken julmarknad som helst, men det satt ju ihop med ca världens största tivoli också! Trodde nästan att vi aldrig skulle hitta ut från det, för det var verkligen riktigt stort! Kändes som man var på Liseberg, fast det var i en park liksom!
 
Även om vi var i London i fyra dagar har jag som sagt inga bilder från fjärde dagen, men i nästa London-del tänkte jag visa shoppingen!

Skrivet av: MY VESTLUND ' • Blogg: http://WWW.MYVESTLUND.SE

härliga bilder!

2013-12-26 // 14:41:42

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0