Mitt 2013 - årssummering

2013-12-31 15:34:27
Nu kommer årets längsta blogginlägg: min årssumering av 2013!
 
 
Januari började bra. Spenderade nyårsafton med Karl hos hans morbror, och dagen efter åkte jag till Hanna i Halmstad. Vi fikade - som alltid, fotade och åkte till Emporia och shoppade. Där träffade jag Ellen för andra gången. När jag åkte hem ägnade jag tiden mest åt skolan, och i slutet av månaden var vi på Isaberg med högstadiet och sen i Göteborg med klassen på musikal.
 
 
Februari. Nationella proven började och det var en del i skolan. Ett efterlängtat sportlov kom och då åkte klassen äntligen till Åre! Var så himla osäker på om jag skulle följa med eller inte, men Åre är en av dem bästa resorna jag gjort! Det var verkligen sååå himla roligt där. Kort efter att jag kom hem födde min syster sitt andra barn, Julia, på min och Karls 2-månadersdag. 
 
 
I Mars hände inte mycket på varken foto- eller bloggfronten, som ni kan se. Jag var sjukt upptagen med skolan, nationella provet satt igång på riktigt och det blev sena dagar tillsammans med soarégruppen. Köpte mig ett par skor som jag aldrig kommer kunna använda, en VS-lukt som jag inte tycker luktar gott och en massa sommarkläder inför resan som vi gjorde i April!
 
 
Första April började med påsklov, och jag och släkten åkte till Madeira. Så jäkla gött att komma ifrån snön i Sverige och få lite sol. Efter en vecka på drömön åkte jag hem, firade Karls och morfars födelsedag och lyssnade sönder Håkan Hellström. Den 20e åkte jag till Hanna igen och tidigt den 21a steg vi upp för att ta tåget tillsammans med Wilma till Göteborg och gå på skivsignering. Efter att jag träffat Håkan var jag världens lyckligaste tjej. Den dagen var bäst på alla sätt för när jag kom hem väntade Karl på mig.
 
 
Maj och äntligen försvann snön och våren kom. Jag fotade körsbärsblommorna utanför mammas jobb och mormors blomrabatter. Firade Valborg med kompisarna, åkte till Gislaved och fikade med Anna, var i Halmstad där morfar tog sitt första dopp (knäpp är han!) och i slutet åkte jag på klassresa till Öland. Där var vi på Ölands djurpark, vilket verkligen var över min förväntan!
 
 
Juni hände det mycket. Slutade nian och gick ut grundskolan, Julia döptes, min kusin tog studenten, fikade med L-C, var på Liseberg med högstadiet och såg Håkan Hellströms turnépreimär i slottskogsvallen. Bästa konserten jag någonsin har varit på. Åkte till Halmstad med Karl också och sov i min stuga, så himla mysigt.
 
 
Juli och sommaren kom på riktigt. Var med Karl i princip hela tiden, förutom i slutet av månaden då jag började sommarjobba för första gången i mitt liv. Jag och Karl var i Halmstad på vår 7-månadersdag och såg Känn ingen sorg och åt middag på Robert's. Vi var i Hestra och badade (enda gången jag badade på hela sommaren). Vi var i hans jordgubbsland och jag tog några jordgubbar hihi. Vi tog in deras nyfödda kattungar och gosade med dem i soffan och vi var och tältade vid Davids stuga. 
 
 
Första Augusti gick jag upp tidigt som tusan och åkte mot Helsingborg för att se Håkan Hellström igen. Så underbar den mannen är. Julia blev 6 månader och jag fotade både henne och lille Anton. I slutet av sommarlovet åkte jag, Karl och mamma till min syster i Helsingborg. Där sov vi två nätter och en utav dagarna var vi på Emporia. Den 19e började jag på Gislaveds gymnasium och jag köpte mig en odd molly-kofta.
  
 
Oktober och man kom in i skolrutinerna. Frosten kom en dag och försvann igen, jag var i Halmstad med tjejerna och fikade och shoppade, köpte mig ett piano, tog julkort på Elias och Julia och fick ett presentkort på caseapp som betalning för en fotografering. Men mesta tiden spenderade jag framför datorn och tittade på One Tree Hill.
 
 
I November hände en del. Helgen den nioende fyllde min syster år, men jag stannade hemma för att vara med på estet-linjens 20-års jubileum. Den tjugofjärde var det äntligen min tur att fylla 16 år. Firade min födelsedag tillsammans med familjen och den finaste killen. Sista dagarna i månaden åkte jag till London där vi såg alla sevärdigheter och shoppade. En otroligt underbar stad som jag hoppas får besöka snart igen! 
 
 
Decmber; årets sista månad. Började den i London där vi såg både London- och Tower Bridge, besökte Camden Market och shoppade en heeel del. På flygplatsen i Kastrup köpte jag mig en födelsedagspresent till mig själv: en väska från Victoria's Secret. Älskar den! Senare var det dags för Lucia med skolan, umgicks mycket med Frida i skolan och på samma dag som jag och Karl firade ett år uppträdde jag och Frida på skolavslutningen. Sen kom julen och allt det där, och idag avslutar jag mitt år på samma sätt som jag började det: tillsammans med världens finaste pojke.
 

Jag är så himla nöjd med året som har gått. Har växt som människa och mått bättre än någonsin. Kunde inte varit mer nöjd med detta fina år. Nu säger jag hejdå till ett fint 2013, och säger hej till ett ännu finare 2014!

Skrivet av: FlizanLizan • Blogg: http://flizanlizan.blogg.se

Härliga bilder :D

Svar: Tack så mycket! :)
Elin Ernér

2014-01-01 // 16:31:51

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0