gymnasieångest

2013-01-07 19:48:00
 
Canon EOS 60D + 50mm f/1.8
 
Från och med idag har jag ungefär 25 dagar på mig att skicka in gymnasieansökan, och jag har fortfarande inte bestämt mig vilken linje jag ska spendera tre år på. Estet, ja det vet jag, men vilken inriktning?
Musik har jag velat gå sen jag gick i fyran, och jag älskar att både sjunga och spela, men på senare tid har jag märkt hur mycket jag älskar film och foto, och hur kul vore det inte att veta hur man spela in dem där coola filmerna eller att kanske starta eget som fotograf? Åh gud, jag vet verkligen inte. Ibland vill jag bara skriva ner linjerna och dra lott om det och låta ödet bestämma. 

Skrivet av: Ida Trytek • Blogg: http://trytech.blogg.se/

Jag tipsar helt klart om Artisten på plusgymnasiet (där jag går) ;P
nejmen, eftersom du har 2 kreativa alternativ så kan du ju alltid ha det du inte väljer kvar som hobby, så du ska ju inte känna att något går förlorat.
Du tar ju underbart vackra kort och jag tror att estetik och media skulle passa dig perfekt (har ju aldrig hört dig sjunga).
även om det låter klyschigt så säger jag följ ditt hjärta. Det kommer bli bra ändå och fram till oktober samma år som du börjar så kan du byta linje och känna efter och eftersom båda är estet så läser du samma kurser förutom musik/foto, så du missar ju ingenting :) puss och lycka till! <3

Svar: Men jag måste gå i Gislaved, så det är inte vilken skola jag tvivlar på utan bara inriktning.Ja, det är sant. Jag brinner för foto, men jag älskar ju också att spela (skulle inte välja sång som ett instrument, utan ha fiol och piano isåfall).
ah, det blir nog bra... löser sig alltid i slutändan. Puss!<3
Elin Ernér

2013-01-07 // 19:57:38
Skrivet av: Style & Photo by Semlan • Blogg: http://semlanofc.blogg.se

du är inte ensam om att inte veta vad man ska välja, jag har lite panik för jag har absolut ingen aning. Vet inte heller vart jag ska gå någon stans :)

sv; tack så mycket :D

2013-01-12 // 13:33:26

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0