Svar på frågorna del 2

2013-01-24 17:19:00

Vart i reftele bor du?

I utkanten mot Värnamo, precis vid B&D macken.

 

Vad är din högsta dröm?

Oj, svårt att bara säga en! När jag var mindre var min högsta dröm att bli artist och känd över hela världen. Idag kanske jag är lite mer realistisk och har gett upp den drömmen mer eller mindre. Men jag skulle gärna vilja flytta utomlands någon gång i mitt liv, resa jorden runt, bli känd och ihågkommen för någonting och i allmänt ha ett kanonliv.

 

Om du hade fått välja exakt vilken hårfärg du skulle ha, vilken skulle det vara?

Jag önskar verkligen att jag passade i ljust hår, men tyvärr gör jag inte det. Annars trivs jag i rött.

 

Varför är du en så fin vän?

Tack så mycket för det första, hihi. Jag vet inte, försöker väl så gott jag kan. Ser till att ställa upp så mycket det bara gå och alltid lyssna på mina vänner.

 

Har du någon udda förmåga?

Jag tror inte det, inte vad jag kommer på.

 

Vilken dator har du?

Min dator är sönder, så jag har ingen egen längre eftersom jag köpte en kamera för de pengarna. Men mamma har en helt ny dator, en Packard Bell med Windows 8. När jag börjar gymnasiet får jag en egen utav skolan.


Använder du photoshop när du redigerar dina bilder, vilken verision isåfall? (CS5, CS6 osv?)

Jag redigerar knappt mina bilder nånting först! Sen december har jag inte använt photoshop eftersom jag inte har det, så jag redigerade mina bilder på nätet här. Nu har jag en sån test på photoshop CS6 i 30 dagar.


Bloggförebild?

Oj, det var svårt! Har ingen direkt bloggförebild där jag älskar allt i bloggen. Jag följar vissa bloggar för foton, vissa för utseende och stil, vissa för design och tips, vissa för träning och så vidare. Så slänger väl ihop lite inspiration av alla mina favoritbloggar. :) 
 

Om du bara fick lyssna på en låt i 1 år vilken skulle det bli? 

Gud vilken svår fråga. I wouldn't mind it med He is We tror jag faktiskt! Eller Känn ingen sorg för mig Göteborg med Håkan Hellström.

 

Band/artist du verkligen skulle vilja se live?

Nevershoutnever!, All Time Low, Paramore, Håkan Hellström, Markus Krunegård, One Direction osv.

 

Hur många poäng har du, i betyg?

302,5. :) 

 

Har du E/F i något ämne?

Nej. 

 

Gillar du pingviner?

Dem är väl söta...? :) 

 

Bh-storlek?

Olika beroende på vart bh:n är ifrån, men 75B typ.

 

Är du modig?

Sådär.

 

Vad har du för tankar om hur ditt rum ska se ut när du gjort om det? (lägg gärna upp inspirationsbilderna du nämnde i ett sms!) 

Det ska vara vita väggar, sen vet jag inte ifall det blir en fondvägg eller inte. Jag ska ta bort mina band-posters och så hade jag tänkt köpa en Håkan-poster och rama in. Vid sängen ska jag ha något fint citat och på samma vägg ska jag nog sätta upp personliga foton typ. Spegeln och bokhyllan är kvar på samma ställe, men jag ska köpa en byrå att ha kläder och andra grejer i också så mitt rum blir lite mer "clean". Inspirationsbilderna finns här

 

Bästa fototipset? 

Var inte rädd för att lära dig hur din kamera funkar! Testa runt hejvilt med bländare, slutartid, ISO och vitbalans. Jag har inte tagit hjälp av något när jag lärt mig fota, ingen har visat mig hur man ska göra utan jag har helt enkelt bara testat att vrida och trycka på knapparna hejvilt innan jag visste vad allt var.

 

Vem umgicks du med i typ 2an och 1an?

Linn och Annie.

 

Var du tykig då?

Jag var ganska blyg då, har jag för mig. Var inte alls tykig, tror jag inte i alla fall.

 

Den perfekta killen?

Vilken kille som helst blir väl perfekt när man väl är kär i den, och jag har absolut inga ideal om hur en kille ska se ut för att jag ska kunna vara tillsammans med honom. Men fluffigt hår, ska gilla musik och ha bra musiksmak, ställa upp för mig och typ överraska mig med små presenter, ta hand om mig när jag är ledsen/sjuk, ställa upp för mig ifall någon skulle vara elak och en som vågar visa att han gillar mig. :) 


Vilka är dina ex?

David, Elliot, Dennis och Axel är de killar jag haft seriöst förhållande med (seriöst = varat över en månad)


Skrivet av: ADARAS - din bloggtidning på nätet! • Blogg: http://adaras.se

Tänkte bara tipsa om min nya tävling, var gärna med! :D
http://adaras.se/2013/january/vinn-en-glammig-vaska-fran-sofia-moore.html#comment

2013-01-26 // 21:52:44

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0