hejdå sverige!

2013-03-31 22:26:56
 
Sitter just nu och skriver tidsinställda inlägg som kommer upp på bloggen under veckan jag är borta. 
Vi åker inatt klockan halv 3 och vi ska vara i Köpenhamn klockan 6. Planet går klockan 8, så mellan 6 och 8 hoppas jag att jag och min kusin kommer kunna shoppa loss på Victoria's Secret på flygplatsen! Vore så roligt ju!
 
Under veckan ska vi göra ett antal utflykter, men vi har inte bestämt oss för vilka ännu. Nu hoppas jag bara att jag inte glömt packa ner något och att vädret blir bra under veckan (lär ju inte bli värre än här, så....) 
 
I alla fall, vi hörs om en vecka, men kolla in på bloggen ändå för de tidsinställda inläggen! :) PUSS

s o m m a r 2 0 1 3

2013-03-27 22:04:49
 
Helt sjukt vad jag längtar till sommaren! Om 77 dagar får vi sommarlov och jag har planerat att göra 2013's sommarlov till det bästa någonsin.
 
Håkan Hellström, sena sommarnätter, spendera massor utav tid med pojkvännen, grillning, bad, sol, shopping, äventyr är bara några av sakerna jag har inplanerat hittills. 
 
Men redan på måndag får jag sommar, då jag och min familj (mamma, mormor, morfar, syster, morbror, kusiner osv) åker till Madeira för att slippa kylan här i sverige. Så jäkla gött ska det bli! Börjar packa i helgen och har växlat in mina pengar till euro nu, wohoooo!! 

RÖSTA PÅ MIG - en av de 10 finalisterna!

2013-03-24 19:46:53
klicka på bilden för att komma till tävlingen
 
Jag är en utav de 10 finalisterna i filippas tävling som jag skrev om igår. Jag skulle bli så sjukt glad ifall ni ville rösta på mig på hennes blogg, det tar bara nån sekund och se till att du röstar på nummer 2! Man kan rösta flera gånger fram tills på söndag. :) 
 
 

scones

2013-03-24 11:51:48
 
Vaknade tidigt idag, lite efter 8 faktiskt! Var nog för att jag somnade direkt efter att jag kom hem från Karl igår. Var hos han och pluggade och sen åkte vi och hans familj till McDonalds och åt kvällsmat haha. Lite spontant sådär!
Klev upp runt 9 och ställde mig och bakade scones till mig och mamma, har aldrig ätit nybakta scones till frukost förut och det var faktiskt himla gott! :) 
 
Efter frukosten fotade jag lite (kommer kanske upp senare) och snart ska jag gå upp och baka för min syster med familj kommer hit senare idag och ska fika :) 

tävlar hos Filippa

2013-03-23 13:03:19
 
Jag är med och tävlar på Filippas blogg om att vinna valfri produkt (värde 200) från kamda.se
 
Jag skulle i så fall vilja vinna ett polariseringsfilter för det är något jag länge velat ha och det skulle vara perfekt att ha med i kameraväskan nu när jag ska åka till Madeira. :) 

Nationella prov imorgon - don't worry be happy

2013-03-18 22:27:53
såhär mysigt är det på mitt rum just nu. hihi.
 
Nationella prov i Kemi imorgon gäller för alla 9e klassare i Sverige så jag är ju definitivt inte den enda som ska göra det, och jag är nog heller inte den enda som är en aning orolig för hur det kommer gå. Jag menar - KEMI?!?!? Vem kan sånt, mer än vetenskapsmän med stora glasögon? Okej nej, men alltså. Seriöst nu. NO är inte mitt starkaste ämne i skolan, och speciellt kemi och fysik tillhör de jag är sämst på. 
 
Så jag är en aning orolig inför de nationella proven i kemi imorgon, men jag har kommit fram till att Varför vara orolig i förväg? Det kommer inte göra att provet går lättare. Så imorgon går jag in med inställning don't worry - be happy. 
 
Hoppas alla ni andra niondeklassare klarar provet bra imorgon, lycka till! ☆

new in ☆

2013-03-17 13:19:00
 
Dem här finingarna fick jag hem i onsdags. De kommer ifrån Nelly och i samma paket låg även en rosa jumpsuit och ett par svarta bikinitrosor. :) 
 
Nu får jag verkligen inte köpa något mer denna månaden, måste spara pengar tills vi åker till Madeira (och Victoria's Secret på flygplatsen!!!) 

influensa..

2013-03-16 19:32:41
 
Alla mina helgplaner förstördes eftersom att jag i torsdagsnatt spydde x antal gånger. >: 
Igår skulle jag egentligen följt med Karl efter skolan och idag skulle jag åkt till Hanna för att vara där om natt, men istället låg jag hemma igår med 39.5 graders feber, hosta, huvudvärk och bara allmän influensa.
 
Idag när jag vaknade mådde jag ganska bra! (iaf jämfört med igår...)
Var skönt att få sova en hel natt eftersom jag inte sovit sen torsdags eftermiddag, och idag har jag även fått i mig mat! Känns så himla konstigt att inte ha nånting i magen (pga spytt upp allt) och ändå inte känna någon hunger över huvudtaget. Men idag har jag tryckt i mig en skål med kräm och mjölk och 8 små pannpannkakor (eller plättar som man kan också kan kalla det). Motsvarar väl typ 1,5 normalstor pannkaka så jag är stolt!

Elias och Julia

2013-03-02 20:39:00
  
Här är det finaste syskonparet någonsin. 
 
Att fota dem tillsammans var inte lätt - Julia blev inte alltid glad när storebror skulle pussa på henne och Elias var lite okoncentrerad och ville hellre se vad som hände bakom kameran. 

Både jag och Sara är väldigt nöjd med de flesta bilderna.
Synd dock att ISOn var på 2000 och gjorde bilderna brusiga och att fokusen inte alltid hängde med. De kunde varit bättre, men jag är ändå nöjd över att ha fotat de finaste syskonparet någonsin. Lilla Julia och Elias, mosters stolthet. ♥

Mosters lilla Julia

2013-03-02 16:34:00
 
Hej! Var längesen, förlåt för dålig bloggning, har alldeles för mycket skolarbete, sover för mycket och ingen tid för datorn helt enkelt.
 
I tisdags tog jag bussen efter skolan till smålandsstenar där mamma hämtade mig och vi åkte till Burseryd så jag fick träffa Julia.
Huuuur fin som helst är mosters lilla tjej, och jag är jättestolt återigen. I torsdags var jag där och fotograferade syskonparet, bilderna kommer upp senare ikväll.
 

RSS 2.0