scones

2013-03-24 11:51:48
 
Vaknade tidigt idag, lite efter 8 faktiskt! Var nog för att jag somnade direkt efter att jag kom hem från Karl igår. Var hos han och pluggade och sen åkte vi och hans familj till McDonalds och åt kvällsmat haha. Lite spontant sådär!
Klev upp runt 9 och ställde mig och bakade scones till mig och mamma, har aldrig ätit nybakta scones till frukost förut och det var faktiskt himla gott! :) 
 
Efter frukosten fotade jag lite (kommer kanske upp senare) och snart ska jag gå upp och baka för min syster med familj kommer hit senare idag och ska fika :) 

Skrivet av: Johanna Fåglund - Fotograf & Makeup-artist • Blogg: http://stargirlphoto.blogg.se/

Sv: Tack så mycket! :))
Åh, vad roligt, hoppas du får en bra resa. Jag har använt Tamron 10-24mm för att få sån vid vinkel på bilderna, men 18mm funkar ju bra också. Jag skulle rekommendera att använda ett halvtonat gråfilter för att få en bra exponering över hela bilden. Lätt att antingen himlen blir överexponerad eller förgrunden underexponerad annars. Jag brukar inte använda några andra filter än det typ.

Här kan du se exempel på med och utan halvtonat gråfilter: http://stargirlphoto.blogg.se/2012/march/halvtonat-grafilter.html

2013-03-24 // 19:10:33
Skrivet av: Filippa Olofsson • Blogg: http://filippao.se

Hej! Du är en av finalisterna i min fototävling. Du kan gå in och kolla: http://filippao.se/2013/march/finalisterna-till-fototavlingen-2.html#comment

Svar: Ja, jag såg det. Tack så himla mycket! :D
Elin Ernér

2013-03-24 // 19:25:18

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0