Dag 06 - En dag du aldrig glömmer

2013-11-30 19:12:00
tidsinställt pga London
 
 
21 april 2013 - Träffade Håkan Hellström
 
En kall söndag i Göteborg. Jag, Hanna och WIlma tog tåget dit tidigt på morgonen för att träffa en av våra favoritartister: Håkan Hellström. Det var en sån upplevelse, en helt bisarr situation om jag tänker efter nu i efterhand.
För det första grät ALLA. Varenda kille och tjej som var där fällde tårar, vilket blev så känslosamt att ingen kunde hålla igen. När man väl kom fram i denna oändliga kö fick man ungefär 1 och en halv minut på sig att stå med honom, ungefär så lång tid det tog för han att signera ens grejer. Han signerade en skiva och en tröja till mig. 
Efteråt gick vi ut ur affären (detta var alltså på rockhouse som inte längre finns kvar i Göteborg, tyvärr) så skickade jag till dem viktigaste personerna i min kontaktlista: "Jag kan inte fatta det, jag har träffat Håkan Hellström", eller något i den stilen. 
 
 
19 december 2012 - Blev tillsammans med Karl
 
Vi hade julavslutning samma dag, och efteråt följde Karl med mig hem. Vi satt på min säng när det här med att "bli tillsammans" kom på tal och så frågade han mig. Sa självklart ja och sen dess har jag varit världens lyckligaste flickvän i snart ett år. Är så himla glad att det är vi. 
Denna bilden är faktiskt ifrån samma dag, hihi gosis.♥
 
Dagen då mina föräldrar skulle skiljas
 
Kommer inte ihåg vilken dag, men jag tror det var tidig höst. Jag satt i soffan och kollade på That 70's show för att lära mig engelska. Vi hade två soffor och av nån anledning satt jag inte i min vanliga soffa den dagen, jag satt i pappas soffa. Mamma kom in i rummet och sa att hon behövde säga något viktigt. När hon förklarat tror jag inte riktigt att jag fattade, jag kände ju ingen med skilda föräldrar - vad betydde det? Min första fråga var "men... var ska pappa bo då?", då skrattade mamma och sa att: "detta är pappas hus, så vi måste tyvärr flytta" och det var typ därför jag blev ledsen, för att vi skulle behöva hitta ett nytt hem. 
Men det blev ju bra ändå till slut, att ha skilda föräldrar behöver inte vara så jobbigt som man kanske tror. :) 

Skrivet av: Jonna Erlandsson • Blogg: http://jonnaerlandsson.se/blog

sv: åh tack!!

2013-12-03 // 23:24:20
Skrivet av: aina [fotoblogg] • Blogg: http://ainaphoto.blogg.se

Vilken fin blogg du har :)

2013-12-05 // 13:42:10

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0