oktober

2013-10-02 21:57:22
source: weheartit
 
Förlåt för att jag inte gjorde min standrad ny-måndads-inlägg igår när det var första oktober, men både igår och idag har inte varit så roliga dagar för mig. I alla fall, ska försöka vara mer positiv nu och göra detta till en bra månad.
 
I oktober ska jag inte göra så mycket. Imorgon ska jag fira min systerson Elias som fyller hela 2 år :) Sen ska jag förhoppningsvis någon dag åka och handla lite vinterkläder, så jag slipper frysa ihjäl nu när det är minusgrader på morgonen. 
Längre fram i månaden ska jag vara med på den första konserten med den nya orkesten jag är med i, och veckan efter ska min klass för första gången spela upp för folk, på utbildningsmässan (bor du i gislavedstrakten, kom och kolla på oss!). 
 
Och detta är i princip det enda jag ska göra i oktober månad. Ska även försöka hitta lite inspiration till att fota. Är så fotosugen men har ändå ingen inspiration till det. 
Ska också fylla oktober med små fina vardagsting så som får en på bättre humör, som tända ljus, chailatte och kanske lite pussar. Vem vet. Ha en fin oktobermånad allihopa. ♥

Skrivet av: Bohemhoe • Blogg: http://bohemhoe.blo.gg/

Hälsa grattis!

2013-10-04 // 16:21:13
Skrivet av: maja • Blogg: http://bjorsne.blogg.se

höst är så fint, och ofta blir det fotoinspiration av den! vilket äger

2013-10-08 // 22:30:12

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0