lovely

2013-09-28 18:26:08
lovely
 
lovely by elin-erner featuring tie shirts
 
Blev medlem på hemsidan polyvore idag och började på en gång göra fina collage med kläder jag vill bära i höst.

ledig

2013-09-23 12:25:44
 
Så underbart att slippa skolan en vardag. En måndag dessutom, som är den värsta dagen i skolan! Så började morgonen vid 11 ungefär, då jag åt en lyxfrukost (eller ja, rostade mackor och chaite) Simpelt egentligen, men åh så gott. 
 
Resten av min lediga dag kommer dock gå åt till ganska tråkiga saker som att plugga. Matte, engelska, tyska och musik- och gehörslära. 

iOS 7.0

2013-09-22 20:59:50
 
Idag uppdatedade jag min iPhone. Gillar inte designen så mycket och tycker nästan att mobilen är segare än vad den var förut. Men det är väl bara att gilla läget, för man måste ju göra det.
 
Spenderar denna regniga höstkväll med pojkvän, pizza och disneyfilmer. Gosigt. ♥
Imorgon är vi lediga också, vilket är jätteskönt! Ska dock inte göra nånting speciellt, bara vara hemma och ångra att jag uppdaterade min mobil. 

♥ There's some people in this world who you can just love and love and love no matter what

2013-09-19 23:04:00
 
 
Idag är det ju faktiskt så att jag och min fina pojke har varit tillsammans i 9 månader. 
Åh vad jag är glad att jag har honom, vad skulle jag gjort annars? 
Kom nyss hem därifrån. Även om dagen har gått åt till att plugga och att han hjälpt mig med min pianoläxa, så trivs jag ändå så himla mycket att vara med honom även om vi ägnar oss åt tråkiga saker. 

Jaja, 9 underbart fina månader har nu gått sen jag blev hans, och det kommer bli mångamånga fler, det är jag säker på. ♥

bokeh

2013-09-12 21:56:48
 
Dessa bilder är ifrån i somras, vet inte varför jag inte publicerat dem för jag är verkligen nöjd med dem. När det är blött i gräset blir det alltid så himla fin bokeh-bakgrund.
 
Påtal om fotografering - var ju och fotade en liten bebis utanför Gislaved i början av månaden. Nu har de "beställt" bilderna så nu är det bara redigeringen kvar. Så mycket enklare och finare bilder när jag har photoshop! Men 30 bilder kommer ta ett tag, har kommit hälften ungefär. Är ju så smart så jag glömde skoldatorn i skolan idag också, annars hade jag blivit klar idag.
Tyvärr får jag inte publicera bilderna på bloggen, men den här fotograferingen gick verkligen bättre än den förra! 

Hemma från Göteborg

2013-09-10 20:35:00
 
Idag kom vi hem ifrån Göteborg. Så himla mysig stad, älskar verkligen att vara där.
Vi bodde på hotellet Gothia Towers, superfint hotell! Synd bara att det var ombyggnad precis utanför vårt fönster, men väldigt fint ändå.
Igår gick vi från hotellet till Haga (åh så mysig stadsdel, iih), in till stan och sen tillbaka. Mamma fick sina presenter och en liten överraskning på rummet, som hon verkligen uppskattade!
På kvällen åt vi längst upp på Heaven 23, herregud vilken utsikt och fin restaurang! Super verkligen.

Grattis mamma ♥

2013-09-09 17:43:00
tidsinställt pga Göteborg
 
Anledningen till att familjen åkt till Göteborg är för att fira att mamma fyller 50 år. Så detta inlägget tillägnas till min älskade mamma.
 
Min mamma är verkligen min bästa vän. Jag har haft det svårt i uppväxten och jag har inte haft nån riktig bästa vän som alla andra tjejer hade. Men jag hade (och har) något ännu bättre; jag har min mamma. 
Jag kan säga allt till henne, litar på henne till 100% och skulle göra vad som helst för mamma. Jag har lärt mig så mycket utav henne, och lär mig mer och mer varje dag. Min mamma är verkligen en utav mina förebilder och jag vet inte vad jag skulle varit utan henne.

Jag älskar dig mamma. ♥♥♥ 

skoldator

2013-09-08 20:49:32
 
Detta är min nya kompis, nämligen min skoldator! Skönt att verkligen ha en egen dator igen, trots att jag inte riktigt gillar den, haha. Är några smågrejer med den som jag stör mig på, men är ändå jättenöjd och glad att jag faktiskt får en dator genom skolan. En dator med photoshop till och med (!!!!!!) Det är verkligen det bästa, hihi.
 
Så nu återstår ett stort arbete, nämligen att lägga över massa bilder ifrån den andra datorn till denna. Kommer verkligen inte lägga över alla, men vill ändå ha en del här. 
I samma veva säkerhetskopierar jag dem till min externa hårddisk, vilket jag inte gjort på jättelänge. Det kommer ta x antal timmar att föra över alla tusentals nya bilder. Ush... :( 
 
Men det hinner jag inte med ikväll! Nu ska jag först träna 3km på crosstrainern och sen duscha, för att sen i princip sova (kanske hinns med ett telefonsamtal till min fina pojke också, hihi...). Åker ju till underbara Göteborg imorgon, iih. Godnatt finisar!

företagsbilder

2013-09-05 22:21:51
av någon anledning vill blogg.se bara ladda upp 1 utav mina 4 bilder, hm
 
Idag har jag gjort något nytt, nämligen fotograferat för ett företag, vilket var ganska roligt faktiskt!
Vi var på kyrkogården i Reftele och bilderna jag tog kommer att vara till att visa upp produkten och finnas på företagets broschyrer. Är spänd på att få hem en för att se resultatet. :) 
 
Sen gick jag faktiskt ut och gick/joggade/sprang. Har alltid samma runda, och har aldrig orkat springa så mycket utav den som jag gjorde idag! Hihi är lite stolt här faktiskt.
 
Var meningen att dagen skulle gå åt till att plugga eftersom att jag missar två dagar nästa vecka, men så blev det ju tyvärr inte haha. Får väl göra lite arbete imorgon i skolan. :) Godnatt! 

livet är bra

2013-09-03 21:58:21
 
Cirka såhär glad är jag just nu, för allt är bara så himla bra.

Fick Photoshop till min skoldator idag vilket jag länge velat köpa men som jag fick alldeles gratis, wiiie!!
Skolan i övrigt superbra och jag trivs verkligen!
 
Dessutom började jag i en ny orkester idag där jag redan trivs jättemycket! Kanske inte har så lätt för alla nya låtar som kommer på en gång, men det kommer nog bli bra till slut.
Och till sist men inte minst är jag superglad för på måndag åker jag till Göteborg i två dagar!! Ska spendera dem på ett fint hotell, strosa i Haga och Slottsskogen och lite shopping. Är så himla taggad åh.

första september

2013-09-01 20:09:00
(5) september | Tumblr
we♥it
 
September är en sån månad som man inte tänker på, tycker jag. Det händer aldrig något speciellt i sepmteber, man går bara i skolan och ingenting kul brukar hända.
 
Började september idag med att åka och fotografera en 2-månaders bebis utanför Gislaved.
Nästa vecka åker vi och firar min mammas 50-års dag i Göteborg i två dagar, vilket jag ser fram emot väldigt mycket! Älskar Göteborg, så himla mysig stad.
Jag ska även börja i en ny orkester, vilket jag gör redan på tisdag! Och det är typ allt som händer i september, haha.
 
Annars kommer september endast gå åt till att gå i skolan och plugga på fritiden. Ush, tråkig månad. Hoppas att den går fort i alla fall! 
 

RSS 2.0