Color me RAD

2014-08-28 21:29:08
 
Hej igen! Förlåt att jag inte har bloggat på hela två veckor, men min dator gick sönder i slutet av sommaren så jag fick lämna in den hos datorteknikerna så fort skolan började, så nu är den lagad och funkar igen. 
 
I slutet av sommarlovet fick jag vara med om denna fantastiska upplevelsen, jag var med och sprang Color med RAD i Göteborg! Det var verkligen riktigt roligt!! Det är alltså ett lopp man springer där man kastar färgpulver på varandra.
 
För att kunna fota med min systemkamera fick jag ha en plastpåse runt den, och när tejpen släppte runtom blev jag så rädd så jag vågade inte fota mer, men om det kommer tillbaka nästa år ska jag nog bara vara där och fotografera och festa loss! 

åskoväder

2014-08-14 19:23:00
 
Ingen har väl missat de otroliga åskovädrerna vi har haft denna sommaren. Detta är från nån vecka sen när det åskade mitt på dagen, så istället för att fota dem (vilket var omöjligt pga av det var så ljust ute) så satte jag kameran i videoläge och gjorde dessa gifs! Vad tycker ni?

en riktigt fin kväll

2014-08-13 15:31:23
 
Jaja, jag vet - ännu en solnedgång tänker ni. Men de är fina och det var det enda jag fotograferade i Halmstad. Den här kvällen i Halmstad spenderade jag med Hanna, vi hade en liten picknik på stranden efter en hel dag av shopping. Det var riktigt mysigt faktiskt.
 
Nu är jag inne på min sista sommarlovsvecka för sommaren 2014, på tisdag är det tillbaka till skolan som gäller. Jag längtar väl en aning, men det hade inte gjort nånting med nån vecka till.. Hehe. Men det ska bli kul att börja skolan igen och komma tillbaka till rutinerna. Men jag har fortfarande 5 dagar kvar av frihet!! 

Resa bokad

2014-08-09 21:42:01
 
I november, bara några dagar efter min födelsedag, har vi bokat en resa till London!!
Vi åker över första advent igen, precis som förra året och jag längtar sååå mycket. Vi ska bo på samma hotell som förra året så det är jättenära till oxford street vilket också betyder att man hittar ganska bra i området!
 
Sitter hela dagarna och kollar på sminkvideos eller weheartit och tänker på allt jag vill köpa och skriver listor! Aaah soo excited!!! 

before i die - moment

2014-08-05 17:46:00
 
Förrförra veckan när jag var i Halmstad åkte jag helikopter! Spontant och jätteroligt!
En helikopter skulle flyga över Hagön och Östra stranden. Jag och morfar åkte, för 250 kronor fick vi vara 5 minuter uppe i luften och wow säger jag bara - så häftigt det var! Det var verkligen värt pengarna och det var en riktigt cool upplevelse som man antagligen inte gör många gånger i livet. Det bästa var att jag fick dessutom sitta framme bredvid piloten! Rekomenderar verkligen om ni nån gång får chansen!!

chocolate chip cookies recept

2014-08-03 13:46:00
 

2, 25 dl mjukt margarin
1 dl socker
3-4 dl farinsocker
2 ägg
3 tsk vaniljsocker 
5-6 dl mjöl
1 tsk bikarbonat
1  tsk bakpulver
hackad choklad (välj själv typen av choklad & mängden, men runt 100-200g)

 

Vispa smör, socker och farinsocker tills det blir fluffigt. Tillsätt ägg, vaniljsocker, bikarbonat och bakpulver. Blanda i mjölet efter hand tills det blir en tjock, jämn smet. Blanda i den hackade chokladen. 

Rulla bollar av degen, ungefär 9 st på en plåt. Grädda 10-12 minuter tills de blir gyllenbruna med ugnen på 225 grader. Jag får fyra plåtar av detta receptet så det blir alltså ungefär 35 kakor. 


RSS 2.0