allt om hur man beställer från victoria's secret!

2014-12-26 12:24:00

 
Fick den här frågan på min blogg för ett tag sen, och nu tänkte jag göra ett inlägg om hur jag beställde från VS, hur det går till och vanliga frågor man kan ha! Tyckte detta inlägget passade bra precis nu efter Victoria's secret fashion show som nyss gått på tv dessa dagar. Ett måste att se varje år enligt mig!! 
 

 
•  För det första väljer du ut på hemsidan (http://victoriassecret.com) vad du vill köpa. Jag beställde, som ni kanske kommer ihåg, två bikini bh:ar som jag hade tittat på lääänge. Ett tips är att bli medlem på victorias secret för de kommer med erbjudande hela tiden! Det blev jag och kunde köpa mina bikinidelar på lite rea, har för mig att jag beställde när det var gratis frakt eller något sånt!
 

 
•  Efter det är det bara att beställa hem! Nu har de till och med infört en funktion på hemsidan att du kan se alla priser i svenska kronan, vilket är mycket smart då du slipper sitta och räkna ut hur mycket allt kommer kosta (mitt kostade ju betydligt mer än vad jag hade räknat att de skulle göra hahah....).

•  Om du inte redan blivit medlem måste du bli det nu. Det är helt gratis att vara medlem och vill du inte ha alla email med erbjudande kan du stänga av den funktionen. Här skriver du inte det vanliga som namn, mobilnummer och adress. 
 
 Skriv in eventuell rabattkod du fått via mail ifall du varit medlem längre. Annars är det bara att beställa på direkten! Och jag rekommenderar verkligen att vänta tills det kommer en rabattkod på det du ska beställa. Det kan vara rea på just ditt plagg, rabatt på vilken typ av grej du köper (ibland är det rabatt på swinwear, ibland på underkläderna eller sovplaggen) eller så kan det komma erbjudande med gratis frakt om man beställer över en viss summa. Det kommer nya erbjudande hela tiden så jag rekommenderar att vänta med din beställning isåfall! 
 
obs man får inte med en vs påse när man beställer från hemsidan
 
•  Nu är det dags att beställa och betala! Man kan betala direkt med sitt kort eller med PayPal. Jag betalde med paypal, och eftersom jag inte har det själv gjorde min farbror det åt mig. Jag kan typ ingenting om Paypal så kan inte säga så mycket om det, jag förde bara över pengar till honom och så fixade han resten haha! Men om inte dina föräldrar har paypal kanske du vet någon som har det som är snäll och kan hjälpa dig. :) 
 
•  Det här med frakt är olika varje gång man beställer från VS. Man betalar frakt efter hur mycket paketet är värt, alltså ju dyrare frakt ju dyrare beställning. Frakten börjar på ett ganska högt pris, men om du beställer för upp till $75 tycker jag inte att det blir så dyrt. Här nedan kan ni se hur mycket frakten kostar beroende på hur mycket du handlar för. Jag har också gjort en bild som visar hur mycket den totala kostnaden skulle bli om man handlade för $20. Kom ihåg att frakten blir lika mycket om man handlar för $20 som om man handlar för $75. Ett bra tips är att gå ihop med en syster eller kompis och beställa så kan ni dela på frakten! 
 
 
 
 
•  Utöver denna frakt kan du också fastna i tullen, eftersom att du beställer från USA in till Europa. Ibland kollar dem paketen, ibland inte, så man kan inte garantera att du inte kommer fastna i tullen du med. Jag fastnade i tullen med mitt andra paket och fick då betala €15 (ungefär 150 kr). Dessutom skickade jag tillbaka det paketet för bikinin var för liten och fastnade en gång till, och fick alltså betala 150 kr till hahaha :( 
 
•  Om du vill returnera det du beställt från VS kommer det en lapp med i paketet där det står hur man ska göra. Egentligen är det bara att göra som om det vore en vanlig svensk hemsida, det enda som skiljer är att du kan fastna i tullen på tillbakavägen bara. När jag retunerade beställde jag samtidigt hem en större storlek, vilket man kunde göra samtidigt som man returnerade! Därför vet jag inte hur det fungerar ifall man ska få tillbaka pengar in på kontot, eftersom jag beställde en likadan igen. 
 
 
 
 

 
Allt som allt kostade mitt lite över 1000kr. Jag vet inte exakt vad det slutade på för till slut betalade pappa åt mig som två presenter haha. Det var ju egentligen inte meningen, jag hade lätt kunnat betala 1000kr för jag älskar verkligen mina bikinis och jag betalar gärna lite extra för att få känna mig fin (för visst blir det lite speciellt när man har något från VS?!) Men ungefär 1000kr blev det för mina två bikinis, som egentligen inte var alls så dyra, men frakten och tullen blev lika dyra som bikinisarna till slut. :/ Utan frakt + tull hade mitt kostat under 500, och det är inte jättedyrt för två märkesbikinis! 

Många tycker att det är läskigt att beställa utomlands, och det gör även jag! Det här är en utav dem få gångerna jag beställt utomlands och jag ska säga att det är lättare och smidigare än vad man tror! Victoria's Secret är ett känt märke och en pålitilig sida med ganska bra priser, jag hade bara väldig otur som fastnade i tullen två gånger så därför blev det lite dyrt för mig. 
 
Om ni har några frågor är det bara att fråga på! Lycka till! 

Skrivet av: Anonym :)

kan du göra ett inlägg om vad du fick i julklapp? :)

2014-12-27 // 12:58:32
Skrivet av: Angelica

Nu skriver jag på ett jättegammalt inlägg men jag kom in hit genom google haha. Iallafall så håller jag på att beställa från vs och när jag skrivit mitt mobilnummer med +46 innan så funkar det inte. Förstår inte vad som är fel? Hur gjorde du?

2015-09-23 // 20:42:42

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0