London pt 1

2014-12-11 22:32:43
 
Nu är jag äntligen klar med redigeringen av alla bilder från London! Bilderna är lite blandade och kommer från olika dagar, men jag satt ihop de som jag tyckte passade bäst ihop. :)  Som ni ser på sista bilden blev det en hel del shopping, vilket kommer komma upp i ett sista inlägg om resan. 
 
Det jag kan säga om resan är att jag är jättenöjd! Vi hade superbra väder alla dagar, vilket är ganska ovanligt för London.. Den enda missen är att första dagen funkade inte en enda buss och stan var i princip proppfull av människor som inte visste vad de skulle ta sig till. Detta påverkade vårt schema lite och vi gick gå betydligt mer än vad som var tänkt första dagen. Men problemet löste sig och vi hann med allt vi skulle göra ändå :) 
 
Dagen började med att vi åkte tidigt från Göteborg, så tidigt att solen inte ens gått upp. Så att få se soluppgången från flygplanet var verkligen hur fint som helst! Senare under dagen började vi med att gå runt i stan lite, bl a Piccadilly Circus, Leichester Square osv och på kvällen åkte vi till Notting Hill. Från Notting Hill åkte jag och min syster till ett shoppingcenter för Notting Hill var inte så mycket för oss. 
 


Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0