vila i frid farmor

2014-07-30 16:47:01
 
Igår var jag med när min farmor somnade in. Det var den värsta dagen i mitt liv, men jag ångrar inte att jag var där när det hände.
Jag är jätteledsen över att hon är borta, att jag aldrig mer kommer att få träffa min farmor. Men jag är samtidigt glad över att det gick så snabbt för henne och att hon inte behövde lida. 
 
Jag vaknar upp idag och är jätteledsen. Ser bilderna framför mig av när hon ligger där. Men jag vaknar också upp och är glad och tacksam över mitt liv, och att jag fortfarnade lever och att jag fortfarande har många nära och kära kvar. Jag vet att det är så farmor vill att vi ska tänka. Men det känns liksom tomt nu, man vet inte vad man ska göra efter att man varit med om något sånt här.
 
Farmor dog på en jättefin dag. Det var varmt och soligt ute, hon hade älskat det.
Det var hemskt att se henne ta sitt sista andetag, men jag vet att hon är på ett bättre ställe nu där hon är fri och kan andas igen, där hon slipper kämpa. Hon är högt bland molnen nu tillsammans med farfar. Vila i frid farmor. 

the body shop

2014-07-29 12:41:00
 
När jag blev medlem hos the Body shop fick jag en gratis make up-rådgivning där som jag var och gjorde i Halmstad denna veckan. Hon var sååå duktigt och det var verkligen jätteroligt att bli sminkad och få en lektion i vilka produkter man ska använda. Rekomenderar verkligen! 
 
Samtidigt som jag var där handlade mamma en body butter och duschtvål. Hon har lånat min body butter med lukten cherry blossom men nu köpte hon sin egna med lukten Madagascan Vanilla Flower. Och jag gick därifrån med ett puder och en borste samt en gratis parfym eftersom att jag handlade över 400. Himla bra!  

iPhone 5s

2014-07-27 17:45:00
 
På väg hem från stranden en dag tappade jag min iPhone 4 rakt i backen och framsidan gick i ungefär 1000 bitar. Blev hur ledsen som helst verkligen och dagen efter åkte vi in till stan för att fixa den (ska tilläggas att jag aldrig haft en skråma på min 4 under dessa två år så ganska bra jobbat tycker jag).
 
Att fixa en skärm på en iPhone 4 skulle kostat mig 700kr, så istället gick jag till Teliabutiken och betalade 450kr för en helt ny iPhone 5s istället. Mitt abonnemang gick ut denna månaden så jag bytte till ett mindre abonnemang och en bättre telefon istället, en ganska bra deal tycker jag då jag aldrig använt hela mitt abonnemang på dessa två år som jag haft min iPhone 4. :) 

Hemma igen

2014-07-27 15:02:00
 
Nu är jag hemma igen efter en underbar vecka i Halmstad. Vädret har varit kanon, runt 30 grader varje dag så vi har mest hängt på stranden och solat och badat. 
Under veckan i Halmstad fotade jag en del solnedgångar, närmare bestämt tre styckna. Här är bilder från första kvällen och imorgon/nån annan dag får ni bilderna från andra kvällen då även Karl var med nere i Halmstad.
 
Idag har det åskat hemma i ungefär två timmar, så på den tiden passade jag på att filma åskan (alldeles för ljust ute för att kunna fota med såna slutartider, så synd) och redigerade massa bilder, så nu har jag massa blogginlägg till er! Såg även att jag fått 11 (?!) kommentarer på mitt inlägg om fjärilar. Vet inte riktigt varför men tack så mycket allihop!
 
Edit: såg nu att mitt inlägg hamnat på blogg.se's hemsida. Åh tacktacktack, dream come true typ!! Puss ni är bäst♥

ännu mer fjärilar

2014-07-24 14:05:00
 
Här kommer ännu två bilder från när jag fotade fjärilar i pappas trädgård. Denna satt bara på blomman en kort stund och flög sen vidare. Så himlahimla fin och jag är väldigt glad att jag hann med den. 

namnsdagsfirande

2014-07-21 23:54:00
 
 
I min familj är vi så mysiga så vi firar namnsdag tillsammans. Vi alla (jag, mamma, mina systrar och mormor) har samma mellannamn och det firar vi med tårta och små paket. Så idag har jag och mamma bakat tårta och så kom alla hit och fikade i eftermiddags.
 

fjärilar

2014-07-18 21:29:23
 
Igår målade jag staket hos pappa, och innan jag skulle gå ville jag fota lite av hans blommor. Vips så är jag omringad av tre fjärilar och jag är sååå glad att jag fick så bra bilder på dem (det är ju inte det enklaste att fota direkt) 
 
Mer bilder kommer snart! 

bikini weather

2014-07-07 17:48:00
@elinerner på instagram
 
Två mobilbilder på rad, sorry! Äntligen har det fina vädret kommit till Sverige. Med över 30 grader spenderar jag numera mina dagar på balkongen och suger åt mig så mycket sol som möjligt (typiskt svenskar haha).
 
Annars händer inte mycket i mitt liv. Har kommit ikapp på orange is the new black så måste vänta på nya avsnitt, så därför ska jag idag börja kolla på the Vampire diaries också. Min kusin tipsade om det så jag hoppas att den är bra! Lite fler serietips hade inte varit fel. Puss!

juli

2014-07-05 16:41:44
@elinerner på instagram
 
Ny månad igen, välkommen juli! Kan knappt fatta att redan en tredjedel av sommarlovet har gått... Har inte gjort något speciellt ännu, mest jobbat. Men det är slut nu! Glad att jag fick två veckor i alla fall. 
 
Idag och nästa vecka har jag inget speciellt inplanerat. Mamma jobbar fortfarande så jag ska mest måla staket och titta på orange is the new black. Kanske sola lite också, om vädret tillåter. Puss! 

RSS 2.0