no place i'd rather be

2014-06-29 21:03:32
 
 
Blev verkligen nöjd med dessa bilder från midsommar. Tänka sig att det redan gått en vecka sen. På midsommardagen åkte jag och Karl till Halmstad, där vi åt middag hos två kompisar och sen gick vi på bio alla fyra! Vi såg förr eller senare exploderar jag, den var fin men väldigt sorglig, nästan lite för ledsam för mig. Men helt klart sevärd! 
Sen dess har jag ju som sagt bara jobbat i princip. Nu ligger jag hemma och har varit ganska sjuk. Låg hemma igår efter att vi kommit hem från Halmstad och orkade verkligen ingenting. Nu vilar jag upp mig inför ännu en jobbvecka! 

en röd äng

2014-06-24 22:12:56
 
Två bilder på vägen upp till Stockholm. Vi stannade utmed vägen för att snabbt springa ut i regnet för att fota denna otroliga äng av vallmo, så fint. Dock blev bilderna inte så bra som jag hade hoppats på i stressen.
 
Idag slutade förresten mitt sommarlov, för idag började jag jobba! Har varit så ledsen över att jag inte fick något jobb (sökte seriöst överallt känns det som..) men så blev jag uppringd igår av en släkting, så idag började jag jobba! Blir dock bara i två veckor, men det är verkligen bättre än inget!! 

midsommar

2014-06-23 22:05:18
 
Såhär såg jag ut på midsommar, en liten stund i alla fall. Min klänning är helt ny och kommer från Hollister och är nog bland de finaste plaggen som hänger i garderoben.
 
Midsommar spenderade jag ute i Ås. Åt sill och nypotatis med jordgubbar som efterrätt, gjorde min första midsommarkrans och var ute och fotade i skogen. På kvällen åkte jag och Karl ut till några kompisar och grillade och senare på kvällen hamnade vi på en hemmafest. Riktigt roligt och lyckad mot alla odds! Bästa midsommaren. ♥
 
Förresten! Som ni märker har jag bytt storlek på mina inlägg, så därför är alla inlägg före detta i fel bildstorlek så bloggen ser ju lite rolig ut nu. Ska byta storlek och göra en ny header också, håll till godo!

ett och ett halv år

2014-06-19 23:22:05
 
Tycker så mycket om dig. 

macro med 50mm

2014-06-12 18:38:54
 
Canon EOS 60D + bakåtvänt Canon EF 50mm f/1.8 ll  -  f/0 1/200 ISO 100
 
Känner hur jag blir bättre och bättre på det här med bakåtvänt objektiv, vilket bara gör det roligare! Fotar i princip alltid nån bild med bakåtvänt när jag fotar ute i naturen. Så himla roligt att få macrokänslan fastän det bara är ett vanligt 50mm objektiv.  
 
Nu kommer det att stå tomt på bloggen någon dag, för imorgon åker jag och Frida till Stockholm för att se One Direction! Helt spontant och det ska bli jätteroligt! 

flyg du lilla fjäril

2014-06-10 21:39:11
 
 

Håkan Hellström @ Ullevi

2014-06-08 23:34:00
 
Igår stod vi där, 1 år senare efter turnépremiären på slottskogsvallen ägt rum. Fast den här gången var vi många fler, närmare bestämt 69 349 st. Och med den siffran kan jag stolt säga att jag var med och slog publiksrekord i hela Norden för den största konserten någonsin.
 
Redan när filmen med vi två, 17 år börjar visas startar tårarna. När skärmen sedan börjar blinka tro och tvivel precis som jag sett på filmen från peace and love 2009 och Håkan kommer ut på scenen - då rann de på riktigt. När fyrverkerierna lös upp himlen trodde jag inte att det var sant. Det här är det största jag varit med om, tänkte jag.
 
Vi dansar till en vän med en bil i ena stunden och gråter till nu kan du få mig så lätt i andra. Vi skriker att man måste dö några gånger innan man kan leva och vi tar över sången under pistol. Håkan är mållös - precis som vi. Under för sent för edelweiss lyser vi upp Ullevi med ficklamporna från mobilerna och hela arenan blir till ett hav av stjärnor. Frasen Tack för tårarna på kinderna & stjärnorna på himlarna blir till verklighet. 
 
När Veronica Maggio kommer in och sjunger kärlek är ett brev skickat tusen gånger gör hon det perfekt. De som stod längst fram säger att de kunde se hennes ögon tåras, och det förstår jag, så mäktigt det måste ha varit. Hade vi inte en sång till? frågar Håkan och vi hela huset börjar. Och då tänker vi att allt är bra nu & festen har verkligen inte dött för länge sen. Den har bara börjat.  
 
När Adam Lundgren kommer in och sjunger om Jonny med amfetaminet i en midsommarnattsdröm lyfter hela arenan. Vart du vill så fort du kan skriker Håkan efteråt och vi kaosar till ramlar. Han "avslutar" med det är så jag säger det, och vi sjunger om hur våra hjärtan blev förstörda. Men egentligen är dem så hela de kan bli.
 
När Håkan kommer tillbaka och gör sitt andra extranummer står hela Göteborg upp och sjunger med. Ikväll känner vi ingen sorg, inte någon utav oss. Konfettin regnar ner och fyrverkerierna lyser upp himlen för att avsluta konserten och sätta punkt för en helt otrolig kväll. 3 timmar som inte kunde varit bättre. En kväll som kan summeras med ordet perfektion. Håkan, du har gjort det igen. Det kommer aldrig va över för dig.

Studentfotografering

2014-06-06 16:45:52
 
Här är några utav bilderna jag tog på Moa inför hennes student. Vi var vid Holmen i Gislaved, och trots att vädret var sådär tycker jag att bilderna blev riktigt bra.
 
Grattis än en gång Moa, och till alla andra studenter som sprang ut här i Gislaved igår! 

studentfotografering

2014-06-03 21:11:00
 
Idag har jag fotograferat en blivande student som går ut skolan på torsdag. Här är en sneakpeak av bilderna som kommer på bloggen på studentdagen! 

bikinimånaden är här

2014-06-02 20:36:58
 
Kan inte fatta att det redan är Juni och sommaren är här. Tar fram mina finaste bikinisar från Victoria's Secret och H&M. Kan inte vänta på att bli fint brun under ledigheten. 

RSS 2.0