Håkan Hellström @ Ullevi

2014-06-08 23:34:00
 
Igår stod vi där, 1 år senare efter turnépremiären på slottskogsvallen ägt rum. Fast den här gången var vi många fler, närmare bestämt 69 349 st. Och med den siffran kan jag stolt säga att jag var med och slog publiksrekord i hela Norden för den största konserten någonsin.
 
Redan när filmen med vi två, 17 år börjar visas startar tårarna. När skärmen sedan börjar blinka tro och tvivel precis som jag sett på filmen från peace and love 2009 och Håkan kommer ut på scenen - då rann de på riktigt. När fyrverkerierna lös upp himlen trodde jag inte att det var sant. Det här är det största jag varit med om, tänkte jag.
 
Vi dansar till en vän med en bil i ena stunden och gråter till nu kan du få mig så lätt i andra. Vi skriker att man måste dö några gånger innan man kan leva och vi tar över sången under pistol. Håkan är mållös - precis som vi. Under för sent för edelweiss lyser vi upp Ullevi med ficklamporna från mobilerna och hela arenan blir till ett hav av stjärnor. Frasen Tack för tårarna på kinderna & stjärnorna på himlarna blir till verklighet. 
 
När Veronica Maggio kommer in och sjunger kärlek är ett brev skickat tusen gånger gör hon det perfekt. De som stod längst fram säger att de kunde se hennes ögon tåras, och det förstår jag, så mäktigt det måste ha varit. Hade vi inte en sång till? frågar Håkan och vi hela huset börjar. Och då tänker vi att allt är bra nu & festen har verkligen inte dött för länge sen. Den har bara börjat.  
 
När Adam Lundgren kommer in och sjunger om Jonny med amfetaminet i en midsommarnattsdröm lyfter hela arenan. Vart du vill så fort du kan skriker Håkan efteråt och vi kaosar till ramlar. Han "avslutar" med det är så jag säger det, och vi sjunger om hur våra hjärtan blev förstörda. Men egentligen är dem så hela de kan bli.
 
När Håkan kommer tillbaka och gör sitt andra extranummer står hela Göteborg upp och sjunger med. Ikväll känner vi ingen sorg, inte någon utav oss. Konfettin regnar ner och fyrverkerierna lyser upp himlen för att avsluta konserten och sätta punkt för en helt otrolig kväll. 3 timmar som inte kunde varit bättre. En kväll som kan summeras med ordet perfektion. Håkan, du har gjort det igen. Det kommer aldrig va över för dig.

Skrivet av: Syster Anna

Gråter typ när jag läser, haha!

2014-06-09 // 10:37:42
Skrivet av: H A N N A H S - Photo & fashion • Blogg: http://itsaboutme-hannah.blogspot.com

Åh så fint skrivet, måste ha varit underbart!

Svar: Tack så mycket! Ja det var absolut helt underbart!
Elin Ernér

2014-06-09 // 18:47:02
Skrivet av: nanna • Blogg: http://nannnas.wordpress.com/

tack för din fina kommentar, du verkar bara stått ett stenkast ifrån mig. vilken kväll det var.

Svar: Ja, det var det verkligen. Helt otrolig.
Elin Ernér

2014-06-09 // 21:18:54
Skrivet av: Friiiidaa

Assåååå shit Elin! Jag lyssnar inte ens på Håkan men det du skrev gav mig typ gåshud.. 😳😍🎉 var bara tvungen att säga det hehe💕

2014-06-11 // 19:30:33
Skrivet av: Ebba • Blogg: http://justlikeebba.blogg.se

Åh så fint skrivet, tårarna börjar nästan rinna. Visst var den kvällen helt magisk? Åh, håkan är helt underbar. Det är nog en av mina bästa kvällar helt klart!

Svar: Åh men tack, gud vad snäll du är!! Ja den kvällen var verkligen den bästa, så fin är han
Elin Ernér

2014-07-01 // 15:49:06

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0