utbytesveckan

2014-09-27 22:41:53
 
I onsdags åkte min underbara utbytesstudent hem till Tyskland igen. Hon, och runt 20 andra tyskar, bodde här hos oss i Sverige i en vecka. En utav de roligaste veckorna på länge!
 
Även om det var lite jobbigt att ha någon med sig 24/7 ibland så hade vi riktigt roligt ihop. Hon kom hit på onsdagen och stannade alltså här i en vecka. 
 
På torsdagen åkte vi till Värnamo efter skolan för att hälsa på min mormor som låg på sjukhus då. På vägen tillbaka stannade vi vid en sjö och såg solnedgången, vilket var så himla fint. På fredagen var det fest för alla svenskar som läser tyska och utbytesstudenterna.
På lördagen var vi i Hestra och paddla kanot och gick i älgparken. Senare på dagen åkte vi färja över till Bolmsö och sen körde mamma den värsta skogsrundan hon kunde förbi Tiraholm till Unnaryd. På söndagen åkte vi till Ullared! Ett måste när man besöker Sverige ju.
På måndagen var det studiedag på skolan så alla var lediga och då åkte vi till Gränna, för att kolla på när de gjorde polkagrisar. På vägen hem blev det en sväng förbi A6 och på kvällen chillade vi mest för att vi var så himla trötta.
 
På onsdagen åkte hon hem runt lunch, vilket var jobbigt. Saknar henne redan :( Men nästa måndag är jag i Tyskland så det är lugnt. Ska bli så himla roligt!! 


Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0