helgen

2015-02-24 19:10:30
 
Här har det stått tomt, av flera olika anledningar. Har svårt att blogga på skoldagar eftersom jag dels inte kan fota eftersom det är mörkt när jag kommer hem, men också för att jag sover efter jag kommit hem från skolan och sen pluggar på kvällen. På så sätt blir mina dagar ganska fulla och inte särskilt intressanta. Idag är skolveckan jättejobbig med flera prov och inlämningar. Men det är bara att ta sig igenom det och ta en vecka i taget. Kommer närmare sommarlovet hela tiden, vilket är det enda jag tänker på. 
 
Den här helgen har varit den bästa på länge, men också den värsta som jag hade kunnat tänka mig. I Fredags åkte jag och mamma till Helsingborg för att hälsa på min syster som vi inte hade sett sen jul. Vi hade en jättetrevlig helg och på lördagen överraskade hon oss med att vi åkte till Köpenhamn! Har aldrig varit där och shoppade som en tok. Är verkligen nöjd över mina inköp, visar de i ett annat inlägg kanske om ni vill.
 
Tyvärr slutade söndagskvällen på absolut sämsta sätt, med ett jättejobbigt besked, men det gäller bara att vara stark och kämpa sig igenom denna krisen med.


Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0