en liten catch-up

2015-03-22 18:39:10
 
Här står det tomt på veckodagarna. Mest för att jag inte har tid, men också för att jag inte har så mycket intressant att skriva. Inte så kul att läsa samma sak varje dag, eftersom mina dagar ser likadana ut; skola, sova, plugga, sova haha. Men tänkte ändå dra en liten catch-up sen jag sist var inne här och skrev. 
 
Förra veckan var en lugn, men även tung vecka. Jag gick bara tre dagar i skolan för vi hade studiedag mitt i veckan och på fredagen var det dags för begravning för min faster. En väldigt tung dag, men en mycket fin begravning. Vila i frid älskade faster ♥
 
Veckan som gått har inte varit något speciellt, lyckades missa både norrskenet och solförmörkelsen haha. I fredags var jag och squadet på bio och såg Insurgent (del två i Divergent-serien, mycket bra). Igår var jag och pappa en snabbis i Värnamo och på kvällen åkte jag till Gislaved för 20-års firande för min saknade vän Moa som nyss kommit hem från Afrika. Idag blir det en lugn dag med plugg på schemat. En mycket bra helg!
 
ps. lovar att det inte tar lika lång tid tills nästa gång jag skriver här, ska förbereda lite tidsinställda inlägg som kommer upp på veckodagarna. 

Skrivet av: Amanda Jönsson • Blogg: http://ammieshade.blogg.se/

Jättefina bilder! :)

Svar: Tack så mycket! :)
Elin Ernér

2015-03-22 // 19:37:36

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0