#fuckcancer

2015-03-07 00:58:32
 
Ursäktar min frånvaro men på senaste tid har det hänt en del i livet. Som jag skrev i förra inlägget slutade min förrförra helg väldigt dåligt, då jag fick reda på att min faster låg på sjukhus och det var väldigt allvarligt. Så vi åkte självklart direkt dit där hela släkten var samlad för att vaka. Tre dagar senare fick hon somna in.
 
Min faster har levt med cancer i åtta år av sitt liv, så det var väl väntat men ändå kom det så plötsligt. Hon har alltid varit den starka delen i familjen och jag hade aldrig riktigt tänkt på hur det skulle vara utan henne. Även om jag inte träffade henne varje dag känns det så tomt utan henne. Vad som är viktigt är väl att försöka acceptera och komma ihåg att hon har det bättre i himlen, där hon slipper lida mer av denna hemska sjukdom.
 
Ni som känner mig eller som bara följt min blogg länge vet att även min farmor dog i somras. Det tog väldigt hårt på mig eftersom hon var den första nära familjemedlemmen som gått bort. Nu när man varit med och sett döden på så nära håll och dessutom två gånger under bara ett halvår, lär man sig en del om livet och att det verkligen är kort. Har helt börjat att tänka om och insett att man inte ska lägga tid på saker man inte tycker om att göra, för tid är det dyrbaraste vi har och den borde spenderas rätt. Oavsätt om man får leva 40 år eller 80 år så borde man vara nöjd med det man hunnit göra i livet och inte känna att man lagt sin tid på saker man inte älskar. Så med detta vill jag säga att vi verkligen borde vara tacksamma för livet, och spendera vår tid rätt genom att göra saker vi älskar. 
 
Som ni förstår har jag alltså varit lite frånvaranade och otroligt ledsen över detta. Men det blir bättre och efter begravningen nästa vecka har vi sagt vårt sista farväl. Så vila i frid, världens bästa faster. Du finns i våra hjärtan. 
 
 
Vet att det här blev ganska personligt. Vet inte ifall det uppskattas men kände ändå att jag ville skriva om detta i bloggen. 

Skrivet av: Anonym

<3

2015-03-09 // 22:00:23

Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0