Countdowns

2016-05-21 22:24:04
 
Liseberg med klassen - 1 juni skiter vi i allt och drar till Liseberg, förhoppningsvis så många som möjligt från klassen! Blir en sista klassresa, eftersom vi inte åker på någon studentresa ihop. Ska bli både kul och sorgligt att dela dem sista skratten med dessa människor. 
 
Håkan Hellström på Ullevi - Bara någon dag efter vi har varit på Liseberg åker jag tillbaka till Göteborg för att återigen ställa mig på Ullevi och se världen bästa Håkan Hellström. Att dessutom få stå i detta underbara publikhav tillsammans med min bästa vän kommer göra kvällen perfekt. 
 
Mösspåtagning - En ny grej på skolan som inte har funnits på mitt gymnasium tidigare. Ska bli i alla fall bli roligt att kicka igång studentveckan med lite drinkar på hotellet med klassen!
 
Studenten!! - Största händelsen av dem alla! Skräckblandad förtjusning inför denna dag, men jag vet ändå att den kommer bli fantastisk. Champangefrukost, fotografering, en allra sista spelning med klassen, utspring, flaket, mottagning hemma hos pappa med hela släkten och alla jag älskar och sedan avsluta kvällen med studentfest!
 
Balen - Ända sedan jag såg min syster gå balen för 9 år sedan har jag längtat efter att få klä upp mig så. Det ska bli så roligt att gå balen, speciellt eftersom jag har varit med och planerat allt från grunden detta året. Det blir dessutom ett fantastiskt fint avslut av 3 år på gymnasiet.
 
Fota mitt första bröllop - 30 Juli har jag blivit bokad för mitt första jobb som bröllopsfotograf. Är lite nervös men ser mest fram emot det! Ska bli väldigt roligt och fint att få dokumentera en utav de största dagarna i livet.
 


Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0