jag antar det finns nån du skulle ringa om jag inte fanns

2012-07-29 00:34:00
 

painting flowers

2012-07-26 11:54:00
tidsinställt, Halmstad
 

Vet inte, men känns som mitt sommarlov inte blir så bra som jag tänkt det. Skrev en lista i början av sommaren på saker jag ville göra, med 43 saker på den hittills och bara 13 avklarade när det inte är många veckor kvar. Mer än hälften har gått.
Fast, jag borde inte deppa över det. Jag har haft det bra ändå, och eftersom mamma fick semester denna veckan så har vi ju tre veckor framför oss att göra massvis med kul saker!
 
Ingen som har några tips på roliga grejer man kan göra? Vad har du gjort på ditt sommarlov hittills?
 

Nya objektivet

2012-07-16 15:59:00
 
Köpte mig ett nytt objektiv för en vecka sen! 
Ett Canon 55-250mm f/4-5,6 zoom&macro objektiv! Är himla nöjd hittills, har väl inte lärt mig det helt ännu med det går bra!
Kostade 2495 nypris på elgiganten, men fick det för 2400. Bra pris för att vara bildstabilisator, autofokus på objektivet och Canons egna märke! Rekomenderar det som ett bra bra zoom och närbildsobjektiv. 
 
Tog alla bilder från Kent med objektivet, utan blixt eftersom man inte fick det. Hade allt mellan inställningarna ISO 400, 1/50, f/4 till ISO 1600, 1/200, f/4 och blev nöjd med de flesta bilderna :) 

Kent 14 Juli @ Trädgårdsföreningen, Göteborg

2012-07-16 00:37:00
 
 
Igår gick jag upp vid åtta icg åkte till göteborg. Vi var där vid tio, fick ganska bra köplats och satt och köade till fem. Gick och pratade med Daniela som var längre bak i kön, sen kom underbara Filippa som jag fick träffa för första gången. Köade tillsammans och blev insläppta i den första gruppen efter de hundra första som fått nummer. När vi väl kommit in hamnade vi längst fram vid kravallen. Så otroligt underbart. Jag lyssnar inte jättemycket på Kent egentligen men det var en riktigt, riktigt bra konsert! 
 

Äntligen iPhone 4

2012-07-12 22:22:03
Det var en otroligt nöjd flicka hem från Värnamo innan idag. Både jag och min mamma åkte nämligen därifrån med varsinna iPhone 4!! Jag en svart och mamma en vit :)

Är så himla glad, för jag har velat ha en iPhone 4 jättelänge. Åh, min sommar är gjord nu!! ♥

Tranås 5-6 juli ♥

2012-07-08 19:55:00

I torsdags åkte jag och överraskade min lilla murvel Loviza. Hade bestämt sen innan med Ullis att vi skulle göra det, så hon fixade en sleepover och jag var överraskningen på festen hehe.
Tog tåget till nässjö och medan jag satt där och väntade träffade jag Jessy. c:
Väl hos Loviza så var vi ute och åkte bräda. Ramlade på Ullis longboard och skrapade upp mina knän och rumpan, haha. ): Men det var kul ändå. Sen kollade vi på film och satt på chatroulette halva natten! Somnade runt tre-fyra kanske och dagen efter tog vi kort och jag myste i Ullis kigurumi.
 
Var så himla fint att få träffa er igen, tjejer. Ni är världsbäst, behövde verkligen träffa er igen. <3

humlaaa

2012-07-06 13:38:00
tidsinställt
Åh jag blev riktigt nöjd med dessa bilder, speciellt den i mitten!
Visade mamma och hon gillade den också, så blir nog att jag skriver ut den någon dag och sätter upp bland alla andra tusen bilder på väggen. :D

måmås trädgård

2012-07-05 21:35:00
 
tidsinställt

Igår på förmiddagen så körde mamma upp mig till måmå innan hon skulle börja jobba. Hade inget planerat så åkte dit upp och solade, är ju lite lättare när man kan ligga i en trädgård än att ligga på balkongen här utanför...
Efter någon timme smsade Hanna och då gick jag till henne och solade där också :)
Försökte sola igen min shortsbränna och brände mig som tusan på rumpan, hoppas det lagt sig snart! Inte så kul att vara röd och behöva smörja stup i kvarten...
 
Var i alla fall kul att jag fick inviga att sola på riktigt i min nya fina bikini!

Helsingborg - Helsingör

2012-07-05 00:17:18
 
Hej!
Herre, har inte bloggat på nästan en vecka, känns jättekonstigt! Har haft annat för mig och inte tagit mig tiden att sitta vid datorn helt enkelt, och min blogg.se app funkar inte. :((
Har i alla fall varit iväg på massa saker! I lördags åkte vi ju till Helsinborg och tog färjan över till Helsingör. Jag shoppade lite, jeans och linne från VILA och matchande solglasögon med Sara, snyggtsnyggt ;) 
Sen satt vi på torget i Helsingör och åt glass och då tog jag dessa fina bilder på Elias och Sara! 
 
Nu ska jag göra tidsinställda på allt annat jag gjort, eftersom att jag åker iväg imorgon igen!

RSS 2.0