Öland 24-26 maj

2013-05-30 22:15:14
 
Måste börja med att säga förlåt för en sån himla dålig bloggning senaste tiden. Har egentligen ingen bra anledning till varför jag inte bloggat, har bara inte haft tid eller ork, typ. Jag ska verkligen försöka bättra mig!
 
Förra helgen var jag på klassresa med alla nior på Öland. Vi bodde i egna stugor på Ekerums camping, vilket var jättemysigt! På fredagen bastade en del (inte jag dock), lekte lekar och spelade fotboll.
På lördagen var vi först på Kalmar Äventyrsbad (- stor besvikelse), och på eftermiddagen var vi på Ölands Djurpark (!!!!) Bästa på hela resan. Har jättemycket bilder därifrån som jag tänkte visa imorgon eller till helgen. :)
På lördag kväll spelade vi äventyrsgolf på campingen, sen myste vi med glass och film, och på söndagen åkte vi först till Grand Samarkand i Växjö och sen hem. :) En himla trevlig helg må jag säga, med härliga kompisar!

Halmstad

2013-05-20 16:50:03

 
 
I fredags åkte jag och mamma till Halmstad till mormor och morfar på östra stranden. Vi grillade på kvällen och på lördagen åkte jag och mamma snabbt in till stan och köpte två saker till min skolavslutningsoutfit.
Sen skyndade vi oss tillbaka för att sola! Det var ju över 30 grader så jag fick rätt mycket färg. Så fint att få lite färg till skolavslutningen :) 
 
Nu: plugga! Skriva inlämningsuppgifter och öva inför prov. Ush, hatar veckan innan betygen sätts... Varför ska allt komma på en gång?!

5 ♥

2013-05-19 23:00:00
 
Kan knappt fatta att det redan gått 5 månader sen vi blev tillsammans. Tiden går så fort när man är så här lycklig som jag är med dig! Och vi har hunnit med så mycket tillsammans på dessa 5 månader. Underbara saker som jag aldrig kommer glömma.
5 månader har gått, och det ska bli många fler. Jag älskar dig. ♥
 
happiness is like a kiss, you must share it to enjoy it. ♥ 

cherry blossom

2013-05-14 20:44:00

 
Bilderna på körsbärsblommorna är jag så himla nöjd över! Tog de i fredags utanför mammas jobb där det står två fina träd. Förra året blommade de redan vid Valborg, medan i år kom de inte förrän 2 veckor senare.
 
Ps. Förlåt för dålig bloggning. Jag ska bättra mig. 

Valborg

2013-05-05 13:10:00
 
 
I fredags var jag och några kompisar vid Anneberg och firade Valborg (enligt tradition). Vi fotade, grillade, spelade kubb och umgicks. Tyvärr var det väldigt kallt så jag och Karl åkte hem ganska tidigt, efter att ha varit ute i fyra timmar eller så. 
 
Det var i alla fall väldigt trevligt, som alltid! Så himla gosigt kompisgäng alltså. ♥

kvällsmat

2013-05-04 22:55:44
helt oregiderade bilder för jag är lat hoho
 
Idag har jag och mamma varit i Värnamo. Shoppade en del som ni får se i ett inlägg imorgon eller på måndag :)
Efter Värnamo var vi ute och gick, sen städade jag mitt rum och sen lagade vi mat! Grillat blev det, med kött, majs, potatissallad och vanlig sallad. Så gott! När man kan grilla på balkongen är det verkligen vår. ♥
 
Just nu sitter jag och äter resterna utav mangon som vi inte hade i salladen och redigerar bilder. Godnatt finisar! 

första maj

2013-05-01 11:53:00
Large
we♥it
 
I maj ska jag: 
* Fira Valborg tre dagar försent med jättefina klasskompisar med grillning vid en badplats.
* Spela min sista konsert med orkesten jag går i nu.
* Sova över med fina kompisar.
* Åka till Göteborg tillsammans med min orkester och en till.
* Skriva en massa nationella prov (suck).
* Fira både min pappas och systers födelsedag.
* Åka på skolresa tillsammans med klassen till Öland.
* Må bra.
 

RSS 2.0