Dag 06 - En dag du aldrig glömmer

2013-11-30 19:12:00
tidsinställt pga London
 
 
21 april 2013 - Träffade Håkan Hellström
 
En kall söndag i Göteborg. Jag, Hanna och WIlma tog tåget dit tidigt på morgonen för att träffa en av våra favoritartister: Håkan Hellström. Det var en sån upplevelse, en helt bisarr situation om jag tänker efter nu i efterhand.
För det första grät ALLA. Varenda kille och tjej som var där fällde tårar, vilket blev så känslosamt att ingen kunde hålla igen. När man väl kom fram i denna oändliga kö fick man ungefär 1 och en halv minut på sig att stå med honom, ungefär så lång tid det tog för han att signera ens grejer. Han signerade en skiva och en tröja till mig. 
Efteråt gick vi ut ur affären (detta var alltså på rockhouse som inte längre finns kvar i Göteborg, tyvärr) så skickade jag till dem viktigaste personerna i min kontaktlista: "Jag kan inte fatta det, jag har träffat Håkan Hellström", eller något i den stilen. 
 
 
19 december 2012 - Blev tillsammans med Karl
 
Vi hade julavslutning samma dag, och efteråt följde Karl med mig hem. Vi satt på min säng när det här med att "bli tillsammans" kom på tal och så frågade han mig. Sa självklart ja och sen dess har jag varit världens lyckligaste flickvän i snart ett år. Är så himla glad att det är vi. 
Denna bilden är faktiskt ifrån samma dag, hihi gosis.♥
 
Dagen då mina föräldrar skulle skiljas
 
Kommer inte ihåg vilken dag, men jag tror det var tidig höst. Jag satt i soffan och kollade på That 70's show för att lära mig engelska. Vi hade två soffor och av nån anledning satt jag inte i min vanliga soffa den dagen, jag satt i pappas soffa. Mamma kom in i rummet och sa att hon behövde säga något viktigt. När hon förklarat tror jag inte riktigt att jag fattade, jag kände ju ingen med skilda föräldrar - vad betydde det? Min första fråga var "men... var ska pappa bo då?", då skrattade mamma och sa att: "detta är pappas hus, så vi måste tyvärr flytta" och det var typ därför jag blev ledsen, för att vi skulle behöva hitta ett nytt hem. 
Men det blev ju bra ändå till slut, att ha skilda föräldrar behöver inte vara så jobbigt som man kanske tror. :) 

födelsedagspresenter

2013-11-30 14:48:00
tidsinställt pga London
 
Hade en så himla mysig födelsedag i söndags. 
På morgonen väckte mamma mig med frukost på sängen och paket. Av henne fick jag ett Thomas Sabo armband och muffinsformar av silikon. Senare kom Karl på dagen, vi tog det lugnt under dagen med några filmer bara. På kvällen kom släkten ifrån mammas sida. Firade hos pappa i måndags.

Mina andra presenter var: 20 pund (motsvarar 220:-), ett jättefint halsband från Karl med en älva på, 1600 kr, locktång, massa choklad (haha Frida och Anna är för goa <3) och en personlig almanacka (såhär såg min ut 2013).
 
Denna födelsedagen önskade jag mig bara pengar eftersom att jag ska till (är just nu i) London. Tack vare mina födelsedagspengar behövde jag inte ta några egna pengar alls inför resan, vilket var himla skönt :) 

Dag 04 & 05

2013-11-29 14:25:00
 tidsinställt pga London!! 
 
Dag 04 - Det här får mig att skratta
Oj. Det mesta tror jag, eller hoppas jag i alla fall! 

Dag 05 - Det här får mig att gråta
Är nog ganska känslig och börjar gråta ganska lätt jämfört med andra tror jag. Jag kan t ex börja gråta till filmer eller serier som jag redan sett, både för att det är sorligt eller för att det allmänt fint. 
 

Haha förlåt för ett så himla tråkigt inlägg, men dem två rubrikerna ifrån listan var både svåra och tråkiga. 
Nästa dag blir roligare, lovar hehe!
 

Going to London

2013-11-27 21:23:55
 
Är så himla taggad inför imorgon. Imorgon ska jag först till skolan och vara på två lektioner, sen ska jag åka ner till min syster i Helsingborg och tidigt på fredag morgon ska jag, mamma, min syster, mormor och morfar flyga till London!! 
Det är första gången som jag är där, och det är en stad som jag alltid velat åka till. Idag har jag varit på banken och växlat in födelsedagspengarna och nu ska jag snart fortsätta med att packa. iiihh är så taggad!!
 
Jag har förberett inlägg i helgen så bloggen står inte tom, så glöm inte att kika in! :) 

MY BIRTHDAY

2013-11-24 12:15:00
 
24 november betyder inte bara en månad kvar till julafton, 24 november är även min födelsedag!!
Idag blir jag hela 16 år, vilket är så himla sköönt. Äntligen får jag också börja övningsköra (haha typ ett år efter alla andra...) 
Dagen ska firas med pojkvän och familjen på mammas sida, och imorgon blir det pappas sida. :) 

tell me the story how the moon loved the sun so much he died every day to let her breath

2013-11-17 14:15:00
 
Haha asså ni fattar inte vad denna lilla gifen gjorde min kväll igår... Blev så sjukt glad för att jag lyckades och det blev ju faktiskt ganska snyggt, eller? Tycker det ser ut som nån gif man ser på tumblr typ.
Det var mycket enklare än vad jag trodde att göra reverse-gifs, kanske blir någon mer i framtiden. :) 

Detta är faktiskt den första gifen jag gör där allt material är mitt också. Annars har jag alltid tagit materialet från videos, men inte denna gången.. Hehe.

elinerner @ instagram

2013-11-16 20:02:50
 
 
Detta är det senaste ifrån min instagram. Uppdaterar inte så ofta, men försöker ändra på det! Heter @elinerner där ifall ni vill följa mig. 
 
Veckan som varit har gått jättesnabbt tycker jag. Känns som det var igår som vi hade 20-års jubileumet och jag sov hos Karl, men det är faktiskt en hel vecka sen. 
Den senaste veckan har jag träffat underbara Moa, gått en handledarkurs så att jag kan få övningsköra, varit hos Karl och han har varit hos mig. En riktigt bra vecka faktiskt!
 
 
Hoppas nästa blir lika bra, då 11-månadersfirande, prov och min 16-års dag väntar, hihi.

Dag 03 - Något jag är orolig för

2013-11-10 22:25:51
 
Självklart oroar jag mig för massa saker, det tror jag alla människor gör. Här är saker som jag generellt oroar mig för;

Mina betyg. Sen man började gymnasiet är det en helt annan grej och jag kan inte längre "räkna" med att få bra betyg, för det får man inte.
Vad jag ska göra efter skolan. Just nu har jag ingen aning, vet bara att jag vill göra något speciellt efter studenten. Resa utomlands några månader eller något sånt där - men hur? 
Sluta upp ensam. Är så rädd för att sluta upp som 35 och varken ha sambo/man, barn eller kompisar. Vad gör man då?
Inte hinna leva. Är otroligt rädd för att vakna upp om 50 år och inte hunnit leva mitt liv som jag velat. Inte gjort alla saker som jag velat göra i livet. 
 

Dag 02 - Dom här bloggarna läser jag

2013-11-08 16:41:18
 source: weheartit @elinerner
 
hannawestmans hejloviza mlovholm komigenmoa mimiaronsson ebbalilliestrom filippao illusioner 
jonnaerlandsson karolinaarvidsson lisasand lovisaerika nrosander ronja thingsyouremember
 tinkerbella fannygr emmawho filippasfokus alicehegren fannymattila filippasfokus
 

Dag 01 - Min närmsta vän

2013-11-07 23:58:41
 
"every girl has her bestfriend, boyfriend & her true love,
but you're really lucky if they're all the same person"

En liten lista

2013-11-07 21:07:08
 
Dag 01 - Mina närmsta vänner
Dag 02 - Dom här bloggarna läser jag 
Dag 03 - Något jag är orolig för
Dag 04 - Det här får mig att skratta
Dag 05 - Det här får mig att gråta
Dag 06 - En dag du aldrig glömmer
Dag 07 - En bild på sminket du använder
Dag 08 - En bild på dig för ett år sen och nu, hur har du förändrats sen dess?
Dag 09 - En dålig vana
Dag 10 - Tre favorit tv-serier
Dag 11 - Något jag vill ha just nu 
Dag 12 - Såhär ser mitt rum ut
Dag 13 - Detta gör mig arg
Dag 14 - Bästa resan
Dag 15 - Fem bloggar jag läser dagligen
Dag 16 - Någonting jag vill göra just i denna sekund
Dag 17 - Två saker jag längtar efter
Dag 18 - Hit vill jag åka innan jag dör
Dag 19 - Staden där jag bor..
Dag 20 - Fem bilder från olika minnen 2012
 
I brist på annat att blogga om tänkte jag göra en lista, så att jag kanske får upp bloggmotivationen lite hehe.
 
När jag ändå skriver ett inlägg här på bloggen kan jag ju tala om att jag redan har helg, för imorgon är jag ledig (inte ledig egentligen men inställda lektioner). Jag ser mycket fram emot helgen eftersom att på lördag har vi esteter en stor jubileumskonsert och på söndag får jag vakna upp i pojkvännens famn. Lovely.

november

2013-11-02 11:35:55
Hello november
source: weheartit
 
Äntligen är november här! Känns som detta kommer bli en lugn och bra månad. 
 
I november ska jag inte göra speciellt mycket heller. En jubileumskonsert med skolan nästa helg, fira nästan-ett-år-tillsammans med min pojke och förhoppningsvis ut och fota nån dag (tog inte ett enda kort i oktober typ, suck). 
I slutet av månaden fyller jag 16 år (!!), kommer förhoppningsvis hinna börja övningsköra innan jag avslutar månaden med att åka till London för första gången!! Är så himla taggad, så låt november gå fort please.

RSS 2.0