Oreo glass

2014-04-30 15:42:24
 
 
 
Har provat den nya glassen med oreo-smak ifrån Carte D´or, och den är verkligen så himla god! Rekommenderar verkligen!!
 
Idag är det valborgsmässoafton och ikväll blir det som vanligt traditionen; grillning vid Anneberg med fina kompisar!

körsbärsträd

2014-04-27 23:30:43
 
Så synd att körsbärsblommorna kommer på en gång och är överblommade lika fort. Var svårt att få bra bilder i år tycker jag. Var på mammas jobb där jag alltid brukar fota, men då var hade de inte blommat ut, och när jag hittade ett fint träd i Reftele så var det i princip överblommat. :( 
 
Denna helgen har gått otroligt fort. Det är redan söndagskväll och dags för skola imorgon. Vill verkligen inte. 
Igår var jag i en väldigt fin trädgård och fotade, ska visa er bilderna nån gång i veckan. Min blogg består i princip bara utav naturbilder och mat, menmen. Har ingen som ställer upp som modell till porträtt och då får det bli såhär. 
 

motljus

2014-04-21 13:12:00
 
Samtidigt som jag tog de här bilderna med bakåtvänt objektiv tog jag även dessa i kvällssolen. Perfekt motsolsljus, så himla vackert.
 
Idag är sista dagen på lovet och jag känner mest nej.
 

frukost

2014-04-19 13:03:50
 
Sitter just nu ute i solen och tar igen tid vid datorn. Idag är det påskafton, så ikväll ska vi till mormor och morfar och äta påskmat. :) 
 
Lovet börjar gå mot sitt slut, och jag längtar verkligen inte tillbaka till skolan haha. Vill bara ha sommarlov, nu på en gång!
Har inte gjort något speciellt alls på lovet. Träffat Frida, varit i Ullared och kollat klart på Gossip Girl. Såg sista avsnittet igår och vet inte riktigt vad jag ska göra med mitt liv nu. Haha nej, så illa är det inte, men jag behöver verkligen en ny serie att se på. :(  Några tips? 

en liten prinsessa

2014-04-14 13:04:00
 
För några veckor sen var jag i Gislaved och fotade den här underbara lilla prinsessan. Det var även hennes dop jag var och fotade på i februari. Jag hade tänkt låna henne då och då för att fotografera gratis till min portfolio. Är bra att ha bebisar i släkten som man kan fota gratis. :) 
 
Idag kommer Frida hit! Så himla roligt för hon har aldrig varit hemma hos mig. Vi ska åka till Värnamo och efter det ska jag ha en liten fotoskola med henne haha ;) 

tillbaka

2014-04-12 16:55:08
Canon 60D + bakåtvänt 50mm f/1.8 
 
Oj vad här är tomt. Jaja, så får det bli ibland.
Igår tog jag lov och är ledig en hel vecka så får väl hoppas att en del inlägg dyker upp här. Har inget direkt inplanerat, fira kusiner samt påsk och träffa Frida är väl det enda som står på schemat. Skönt att bara får slappna av en vecka. 
 
Just nu sitter jag och redigerar bilder från bebisfotograferingen jag hade för snart två veckor sen. Så fort jag är klar lovar jag att visa er! Förresten så är jag himla nöjd med dessa bilden ovan för att vara med bakåtvänt objektiv.

Fototävling hos Aina

2014-04-01 21:27:21
 
Jag är med och tävlar om ett presentkort hos Nelly.com i en fototävling hos ainaphoto, i samarbete med Cuponation.
 
Temat är vår, så därför valde jag en bild på ett körsbärsträd ifrån förra året. Detta är typiskt vår för mig, jag åker alltid till mammas jobb och fotar körsbärsblommorna när de blommar ut sent på vårkanten. 
Det här är min bästa vårbild därför att den får med delar utav mig själv; fotografering som är ett stort intresse för mig, vilket jag visar med både bildkomposition, ljus och djup. Blommorna som är rosa, vilket är min absoluta favoritfärg, och att den är tagen nära min mamma (som är en väldigt stor del av mig). Därför är detta min bästa vårbild och därför betyder den någonting för mig! 

RSS 2.0