saker jag ser fram emot

2014-05-31 20:08:31
 
7 juni: Håkan Hellström på Ullevi i Göteborg. Som jag har längtat.
12 juni: Går ut första året på gymnasiet och tar sommarlov.
13 juni: Spontanåker upp till Stockholm tillsammans med Frida för att se One Direction.
17 augusti: Springer Color me rad i Göteborg med Hanna.
12 november: Ser Ed Sheeran live i Stockholm med Frida.
24 november: Min födelsedag och jag kan äntligen också säga att jag har ett år kvar till 18.

the fault in our stars

2014-05-21 21:40:00
 
Idag har jag varit "ledig" från skolan. Eller inte egentligen, jag hade bara en lektion och bestämde mig för att stanna hemma då. Har spenderat hela dagen med att läsa Förr eller senare exploderar jag (mer känd som the Fault in our stars). Fick låna den igår av Moa och har redan läst ut hela (f ö första boken jag läser frivilligt på säkert ett år). Längtar så till filmen kommer ut om en månad! Riktigt bra.

i trädgården

2014-05-21 19:14:05
 
För någon vecka sen fick jag springa runt och fota i mina grannars trädgård (vilket är ca finaste trädgården i hela Reftele). Där fanns både vitsippor i massor, magnolia, körsbärsträd och en bäck med en liten bro över. Så himla fint verkligen, drömträdgården!
 

macarones

2014-05-11 20:01:55
 
Igår åkte jag och hämtade Frida vid 4 och när vi kom hem bestämde vi oss för att baka macarones. Fyra timmar senare kom Moa och då var vi fortfarande inte klara med dem, haha!
Trodde verkligen inte att det skulle ta sån lång tid att baka, det är ju bara fyra ingredienser liksom?! Jaja, goda blev dem i alla fall och det var riktigt roligt att göra! 

På kvällen gjorde vi tacos och sen tittade vi på Eurovision song contest med massa godis, frukt och smält choklad! Perfekt kväll med mina favorittjejer! ♥

nya rummet

2014-05-11 19:05:11
 
 
Har äntligen gjort om på mitt rum!
Köpte vit färg och så målade mamma om väggarna. Sen har jag tagit bort bilderna (som satt med häftmassa...) på väggarna och satt dit en tavellist istället så jag kan rama in korten. På väggen som tidigare var en fondvägghar jag hängt upp en världskarta med nålar på ställerna jag besökt och snart ska vi även köpa en ny spegel. Det är så fint och ljust och jag vill aldrig lämna mitt rum.

körsbärsblommor i Halmstad

2014-05-10 13:52:00
 
Äntligen (!) fick jag se ett "riktigt" körsbärsträd i år. De förra bilderna på trädet från samhället var ju så himla fula. 
Men så förra helgen när jag och Karl var i vår stuga i Halmstad så hittade vi två på vägen till mormor och morfar. Blev så himla glad för att jag hade med mig kameran också så att jag fick "riktiga" bilder på trädet. Så fina!
 
När vi var i Halmstad var vi även på bio - vi såg Divergent och herregud vilken bra film! Rekommenderar verkligen, speciellt om ni gillar Hunger Games, då är Divergent verkligen en film ni kommer gilla! 
 

Aprils favoriter

2014-05-02 00:52:50
Såg på den här bloggen att hon i varje slut av månaden lägger upp "monthly favourites", tyckte det var en jättekul grej så tänkte försöka med det! 
 
V i c t o r i a ' s  s e c r e t  b i k i n i 
 
Min nya favorit bikini-överdel som kommer ifrån Victoria's secret som jag fick hem i slutet av mars har använts flitigt under de soliga dagarna i April.
 
i P h o n e  s k a l 
Mitt nyaste skal som kommer ifrån Ullared och glittrar fint i silver. 
 
H a w a i i n  t r o p i c 
Nu när man kan sola på balkongen har jag dammat av dessa produkter ifrån Hawaiin tropic. Oljan till vänster är ny medan solskyddsfaktorn och after sun-flaskan kommer ifrån förra året. Superbra produkter som jag verkligen rekommenderar!
 
V i c t o r i a ' s  s e c r e t  p a r f y m 
Denna månaden har jag flitigt använt Such a flirt, som är en utav mina parfymer ifrån Victoria's Secret. Luktar himmelskt gott.
 
M o r o c c a n O i l
Sist (och minst) av aprils favoriter är min lilla flaska med moroccan oil. Har velat testa detta i över ett år och när jag var i Helsingborg köpte jag min första flaska! Jag tycker att det funkar jättebra, den gör topparna mjukare och får dem att hålla ihop mycket mer och inte se så slitna ut. 

RSS 2.0