frost

2014-11-30 19:55:00
 
Här kommer lite andra bilder från dagen då det var frost här. Är faktiskt väldigt nöjd med dessa bilder, tycker att de är vintriga och mysiga. Längtar så mycket till det kommer snö på riktigt, det hör verkligen till julen och December! 
 
Just nu när ni läser detta är jag faktiskt i London! Har tidsinställt detta inlägg eftersom att jag är borta i fyra dagar. Under våra dagar i London ska vi se sevärdigheter, gå på musikal och shoppa, shoppa, shoppa!

mina födelsedagspresenter

2014-11-26 23:16:29
 
Fyllde som sagt 17 i måndags och nu har jag fått alla mina presenter. Fick en förfrågan av att göra detta inlägget så här kommer alltså alla mina presenter: 
 
I söndags firade jag med hela min släkt, alltså både mamma och pappas sida. Av släktdelen fick jag mest pengar, vilket kommer gå till nån Thomas Sabo-berlock kanske och en del till London. Som överraskning kom även min syster som var på väg hem från Stockholm i söndags, och utav dem fick jag en tjocktröja från Victoria's secret. Blev speciellt överraskad över denna då jag inte trodde att de såldes längre, eftersom jag har velat ha den så himla länge sen känns det som!
På måndagen firade jag med närmsta familjen, alltså med mamma, mormor, morfar och min syster och hennes familj. Då fick jag en rouge från Too faced, Urban Decay Naked Flushed palette, pund och en Odd Molly-kofta (!!!).  
Och idag firade jag till sist med Karl. Av honom fick jag en Thomas Sabo-berlock med ett K och en mugg för när jag är stressad hahaha ;) Men tyvärr har jag inga bilder på detta för att det var alldeles för mörkt för att fota nu. Bilderna är dock redan kassa pga ljuset... :( 
 
Men detta var det jag fick. Blev såååå himla glad för alltihop. Är så tacksam för allt jag fick, tack allihopa ♥♥♥

första frosten

2014-11-23 11:24:51
 
Vaknade upp igår till detta fina landskap med frost överallt. Så himla mysigt, så jag sprang ut på en gång och fotade innan det smälte.
 
Idag står födelsedagskalas på schemat. Imorgon fyller jag ju år så idag kommer släkten hit för att fira mig. Ser så mycket fram emot det eftersom att både mamma och pappas sida kommer på samma kalas! Så nu ska jag hoppa in i duschen och fixa det sista innan gästerna kommer. 
 

Tyskland del 2

2014-11-17 22:21:34
 
Resten av bilderna från Tyskland. De första bilderna är ifrån staden Marburg som vi besökte på helgen. Staden var gammal och himla mysig, tyckte krykan i mitten var så fin också! Under den dagen åt vi, fikade och på kvällen var det teater. 
Sen är resten av bilderna från sista dagen. Den första utav dem är från när flera hundra barn flög drake på ett stort fält nära där vi bodde. Det var någon speciell dag där det var som en marknad med drakar man kunde köpa så samlades alla barnfamiljer på en stor åker. Ganska fint. 
 
De tre sista är ifrån parken som vi gick i. Är så glad att jag fick testa att fota ett "vattenfall" med lång slutartid, och är riktigt nöjd med resultatet (ialla fall med sista bilden) för att vara första gången. :) 
 

önskelista

2014-11-15 21:52:51
 
Nu när det bara är ungefär en vecka kvar till min födelsedag så tänkte visa vad jag önskat mig i år.
Önskar mig någon (inte alla tre haha) utav ögonskuggspaletterna från Urban Decay, en Odd Molly-kofta, Moroccan oil samt berlocker till mitt Thomas Sabo-armband. Förväntar mig absolut inte att få allt detta, då det är sjukt dyra grejer, utan jag skulle bli otroligt glad för bara en utav dessa grejer. Förutom detta har jag även önskat mig pund eftersom jag åker till London bara några dagar efter min födelsedag. :) 

Ed Sheeran

2014-11-13 22:51:36
 
Spenderat de två senaste dagarna uppe i Stockholm då jag såg Ed Sheeran i Globen igår. Och åh vad bra det var! Att den lille killen kunde fylla globen med sin o t r o l i g a musikalitet och kärlek. En helt fantastisk konsert verkligen. Synd dock att han inte spelade mina favoriter Photograph eller All of our stars, det hade gjort konserten perfekt! 

i parken

2014-11-10 22:04:27
 
 Även om vädret i Tyskland inte var varmt, så fanns det fortfarande blommor ute som var så otroligt fina. Kändes nästan som sommar när man gick förbi dem i parken. Detta gör att jag bara längtar till sommaren nu och varmare väder :( 
 

Tyskland del 1

2014-11-08 17:50:38
(bilderna blir lite osammanhängande eftersom
att de är tagna under olika dagar...)
 
Här är alltså första delen från Tyskland! 
De tre första bilderna är från resan dit och första dagen. Jag och Emilia fick en rundtur i staden vi bodde i och jag var bara tvungen att ta kort på alla söta hus inne i stan.
De andra bilderna är faktiskt från sista dagen hahaha. Istället för att åka till Frankfurt och shoppa som alla andra gjorde, så åkte vi till ett utkikstorn för att titta på utsikten :):) Var sjukt arg och besviken den dagen hahaha. Men parken vi gick i var fin i alla fall, har ett helt inlägg med bara blommor därifrån. Älskar sista bilden på det gamla paret som sitter där, så söta hihi.

äntligen - inlägget om Tyskland!

2014-11-08 16:54:11
 
Nu har det gått en månad sedan vi var i Tyskland så nu var det verkligen dags att jag tog tummen ur och valde ut och redigerade bilderna därifrån. Som ni förstår kanske är detta bara mobilbilderna, men jag tyckte att det var en bra inledning till mina två nästa inlägg om Tyskland som mest kommer bestå av foto och korta texter. 
 
Var som sagt utbytesstudent med Tyskland. Jag och 20 andra från gymnasiet som läser tyska. De var ju här en vecka i september, men det vet ni redan. I alla fall, i början av oktober var det vår tur att åka ner till dem! 
 
Vi flög dit på måndagen och som tur var bodde jag och Emilia (en annan svensk) i samma stad, så vi hade varandra under veckan haha. Dagarna bestod av att vara med dem i skolan (hemskt) och tråkiga utflykter till 1000 olika kyrkor. På kvällarna var det fest i baren vilket gjorde veckan betydligt roligare. Överlag är jag besviken på veckan. Kom inte så bra överens med min tyska, men hade i alla fall Emilia och hennes tysk att vara med! 

egendesignat skal

2014-11-03 19:22:38
 
För flera veckor sen beställde jag ett egetdesignat skal från caseapp.se eftersom att jag fått ett presentkort därifrån.
 
Fick hem mitt skal och var väldigt taggad på det, men tyvärr är jag jättebesviken på resultatet.
Inte nog med att det blev krångel innan jag ens beställt det eftersom att jag mejlade dem och fick helknäppa svar (en kille som svarade på engelska men svarade inte ens på min fråga), sen var det problem att ladda upp mitt collage på hemsidan eftersom bilden tydligen var för stor, så jag förminskade den vilket resulterade till jättedålig bildkvalité på skalet. Inte nog med detta, jag ville även ha texter på sidorna men de blev otroligt fula där bara hälften av bokstäverna kom med (tänker inte ta kort på det pga fult).
 
Jag är otroligt glad att jag inte betalade nånting för det här skalet, för hade jag spenderat 299kr och fått hem det här skalet vet jag inte vad jag hade gjort. Nej, sjukt besviken!
 
psss, lägg även märke till mina naglar som jag fixade i en studio när jag var i Helsingborg! Dem är jag däremot supernöjd med :) 

RSS 2.0