mina födelsedagspresenter

2014-11-26 23:16:29
 
Fyllde som sagt 17 i måndags och nu har jag fått alla mina presenter. Fick en förfrågan av att göra detta inlägget så här kommer alltså alla mina presenter: 
 
I söndags firade jag med hela min släkt, alltså både mamma och pappas sida. Av släktdelen fick jag mest pengar, vilket kommer gå till nån Thomas Sabo-berlock kanske och en del till London. Som överraskning kom även min syster som var på väg hem från Stockholm i söndags, och utav dem fick jag en tjocktröja från Victoria's secret. Blev speciellt överraskad över denna då jag inte trodde att de såldes längre, eftersom jag har velat ha den så himla länge sen känns det som!
På måndagen firade jag med närmsta familjen, alltså med mamma, mormor, morfar och min syster och hennes familj. Då fick jag en rouge från Too faced, Urban Decay Naked Flushed palette, pund och en Odd Molly-kofta (!!!).  
Och idag firade jag till sist med Karl. Av honom fick jag en Thomas Sabo-berlock med ett K och en mugg för när jag är stressad hahaha ;) Men tyvärr har jag inga bilder på detta för att det var alldeles för mörkt för att fota nu. Bilderna är dock redan kassa pga ljuset... :( 
 
Men detta var det jag fick. Blev såååå himla glad för alltihop. Är så tacksam för allt jag fick, tack allihopa ♥♥♥


Kommentera inlägget här:


* Ditt namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (bara jag som ser)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0