1 månad kvar till...

2014-10-29 16:17:25
 
Det slog nyss mig att det bara är 1 månad kvar till jag åker till London med familjen!
Vi åkte på samma datum förra året och resan kommer nog se ungefär likadan ut detta året. Vi bor på samma hotell och kommer göra många grejer som vi gjorde förra året. Två släktingar till åker med oss i år, så vi kommer nog åka på de flesta turistgrejerna igen, fast kanske några nya detta året :) 
De kommer hit ikväll så det kanske blir att vi planerar vår resa lite. Är så taggad på att få åka tillbaka till världens bästa stad! ♥

äntligen tillbaka!

2014-10-26 21:22:38
 
Oj vad det har gått lång tid sen jag skrev här. Så lång tid så att löven på buskarna verkligen inte är såhär fina längre. :( 
 
Sen jag skrev senast har jag varit en vecka i Tyskland (kommer inlägg om det!), haft två konserter och gjort spontangrejer som bio, åkt till Helsingborg och fixat mina naglar på salong för första gången! Men mest av allt är det skolans fel att jag inte skrivit här. Varenda dag har bestått av plugg: prov och inlämningar hit och dit. Har nyss skickat in den sista inlämningen för denna veckan så nu har jag lov på riktigt! Har inget speciellt inplanerat på lovet, mer än att ta igen tiden och skriva massa inlägg till bloggen, haha! 

Sena morgna när de är som bäst.

2014-10-08 20:04:00
 
När detta laddas upp på min blogg sitter jag nånstans i Tyskland.
Vet inte riktigt vad jag gör om kvällarna ännu, det återstår att se. När jag kommer hem igen kommer jag berätta allt om min vecka. Puss på er

fina hösten

2014-10-05 16:23:00
 
Var ute och gick igår med mamma och hade med mig kameran för en gångs skull, så passade på att fota lite. Hösten är så fin med alla färger och det fina ljuset. Älskar hösten.
 
Förresten, fattar ni att jag åker till Tyskland inatt eller? Ska bo hos en okänd familj i en hel vecka. Fattar ni? Det gör inte jag. Är nervös men taggad på en och samma gång.
Har tidsinställda inlägg under veckan så ni kan kika in även om jag inte är hemma. Puss på er. ♥

kanelbullens dag

2014-10-04 21:10:04
 
I torsdags var det jag som hade fikat på ensembeln, så i onsdags ställde jag mig och bakade kanelbullar! Tänkte att det passade bra eftersom att det är kanelbullens dag idag. Så idag tog jag och mamma med oss fyra st och gick upp till mormor och morfar och fikade! 
 
Visst ser det gott ut? hihi.

oktober

2014-10-02 18:28:28
 
Är riktigt förväntansfull över denna månaden. Inget speciellt kommer väl hända, mer än min tysklandresa nästa vecka (!) men jag tror bara allmänt att det kommer att bli en bra månad. 
 
Förutom att åka till Tyskland en hel vecka och skriva sjuhundraelva prov och inlämningar när jag kommer hem, kommer jag imorgon att fira min systerson som fyller 3 år och senare i månaden står även två konserter på schemat. Hoppas också att jag kommer ha tid till lite höstmys, som tända ljus, filtar och gott te om kvällarna. 
 
Ja, känns som att Oktober bli bra i år ♥

RSS 2.0