utbytesveckan

2014-09-27 22:41:53
 
I onsdags åkte min underbara utbytesstudent hem till Tyskland igen. Hon, och runt 20 andra tyskar, bodde här hos oss i Sverige i en vecka. En utav de roligaste veckorna på länge!
 
Även om det var lite jobbigt att ha någon med sig 24/7 ibland så hade vi riktigt roligt ihop. Hon kom hit på onsdagen och stannade alltså här i en vecka. 
 
På torsdagen åkte vi till Värnamo efter skolan för att hälsa på min mormor som låg på sjukhus då. På vägen tillbaka stannade vi vid en sjö och såg solnedgången, vilket var så himla fint. På fredagen var det fest för alla svenskar som läser tyska och utbytesstudenterna.
På lördagen var vi i Hestra och paddla kanot och gick i älgparken. Senare på dagen åkte vi färja över till Bolmsö och sen körde mamma den värsta skogsrundan hon kunde förbi Tiraholm till Unnaryd. På söndagen åkte vi till Ullared! Ett måste när man besöker Sverige ju.
På måndagen var det studiedag på skolan så alla var lediga och då åkte vi till Gränna, för att kolla på när de gjorde polkagrisar. På vägen hem blev det en sväng förbi A6 och på kvällen chillade vi mest för att vi var så himla trötta.
 
På onsdagen åkte hon hem runt lunch, vilket var jobbigt. Saknar henne redan :( Men nästa måndag är jag i Tyskland så det är lugnt. Ska bli så himla roligt!! 

såhär känner jag om livet just nu:

2014-09-11 18:47:03
 
Yey, äntligen lite bilder med en systemkamera! Wow! 

Idag vaknade jag upp med jätteont i halsen och under dagen har jag haft ont i huvudet. Allt kom på en gång och med min vanliga tur lär jag väl bli sjuk inom den närmsta framtiden. Räcker att någon säger att den börjar känna sig dålig (vilket min mamma sa i början av veckan) och så är det jag som åker på det istället. 
 
Förutom detta är det sjukt mycket i skolan. Imorgon väntar prov i psykologi, läxa i engelska och religion plus en pianolektion på det. Veckorna är hetsiga och jag trodde att jag skulle hålla ut längre innan jag började säga att jag tycker att skolan är jobbig. Men jag är väldigt glad att det är fredag och helg imorgon, så jag kan vila, plugga och bli frisk till nästa vecka, då min utbytesstudent kommer hit!! 

saknar

2014-09-06 21:28:01
 
Åh vad jag saknar att fota. Har inte rört kameran på flera veckor. har ingen inspiration, ingen ork och ingen tid till att fota längre, vilket är så himla synd. När man går heldagar i skolan har jag verkligen ingen ork när jag kommit hem, blir mest att jag pluggar eller sover om dagarna. 
 
Fick en kommentar på mitt förra inlägg ifall jag kunde skriva mer om min utbytesstudent. Tänkte att jag kan göra det inlägget när hon är här/efter hon har åkt kanske, för nu har jag ju ingen bild på henne eller så. Kommentera gärna fler saker ni vill att jag ska göra inlägg om! :) puss

första september

2014-09-01 19:38:39
Var längesen jag gjorde en sånhär månadsgrej, tänkte att det var dags! 

I september händer egentligen inte jättemycket. Om 9 dagar fyller min kära mamma år och förutom det har vi väldigt mycket i skolan i form av prov, läxor osv. Dessutom kommer min utbytesstudent från Tyskland hit om lite mer än två veckor! Hon stannar här i en vecka och jag är faktiskt riktigt taggad över det!! 
 
I övrigt ska jag försöka hinna mer nån rolig utflykt kanske och många myskvällar med ljus och nån gosig film. 

RSS 2.0