pärlhyacinter

2015-04-20 23:11:55
 
Har egentligen inget intressant att skriva så tänkte att jag bara visar bilderna. Tog dessa i mormor och morfars trädgård i helgen, fler kommer senare i veckan! Puss på er

tillbaka till verkligheten

2015-04-14 22:25:40
 
Ungefär såhär såg mitt lov ut; chill i sängen framför datorn med film och serier. Måste även passa på att visa benen som jag på lovet testade att göra brun utan sol på! Är väldigt nöjd med resultatet för att vara första gången (var mycket bättre än vad bilden visar haha) så det kanske blir något jag börjar med! Är lite nojig när det gäller sol eftersom det är så skadligt, men vill ju ändå vara brun i sommar.. Aja, vi får se! 
 
I alla fall har skolan börjat nu och man är äntligen tillbaka till rutinerna. Är kanske inte direkt glad över att vara tillbaka till skolarbeten och så, men tycker det är skönt att komma tillbaka till verkligheten igen. Även om nästkommande veckor är de värsta och kommer vara fyllda av stress, så ser jag ändå fram emot både april och maj månad eftersom dem klämmer in lite små ledigheter här och där. Tycker det är mycket bättre att vara ledig nån dag i veckan.

påsklovet

2015-04-10 14:31:38
 
Kan ni fatta att vi redan är inne i April? Shit vad fort tiden går. Om bara två månader får vi sommarlov, hur sjukt är inte det?!
 
Aja nu är vi i alla fall inne på påsklovsveckan. Jag har en slags hatkärlek för såna här lov, menmen. Detta lovet har faktiskt varit helt okej ändå. Jag har solat på balkongen (sjukt varmt ju!), börjat smått på gymnasiearbetet och träffat kompisar. Idag väntar en riktig chilldag med lite bloggdesign och redigering på schemat. Ha det bra! puss

RSS 2.0