world map

2015-01-25 21:52:00
 
Det här är en "fotografering" jag har velat göra jättelänge. Såg en tjej fota en sån här bild till hennes blogg (tyvärr har hon tagit bort bloggen nu så kan inte hitta bilden) och tyckte det var så himla fint. Så enkelt men ändå så fint. Jag älskar min världskarta som jag har på min vägg, och kan inte vänta tills jag får besöka alla platser jag vill i världen och fylla min karta med nålar på platser där jag varit! Högst upp på listan med drömresemål är USA, Australien, Kina, Thailand och Hawaii! 
 

fototävling djur & natur

2015-01-25 19:47:00
 
Jag är med i Annies fototävling med temat djur och natur där man kan vinna en värdecheck på 250 kronor hos kamda.se! I så fall skulle jag vilja vinna en reflexskärm. Vill ju börja fota mer porträtt så tänkte att en reflexskärm kan vara bra att ha, speciellt till mitt gymnasiearbete :) 

semlor

2015-01-18 19:43:18
 
Har varit sugen på semlor ända sen i fredags när dem sålde det i skolan, men jag hann inte köpa innan de var slut. Så igår när jag och mamma var och handlade köpte vi bullar och idag fixade jag och gjorde dem och bjöd mormor och morfar på fika. Att göra egna semlor föredrar jag, för man får bestämma själv hur mycket mandelmassa och grädde man vill ha. Superbra!

winter wonderland

2015-01-11 22:05:24
 
Samtidigt som jag tog mina snöporträtt tog jag också lite naturbilder. Det har snöat här idag men det blir snabbt till regn och försvinner igen. Blir nog ingen mer vinter här i år... Får hoppas på en varm och lång sommar istället då, även om det känns lite långt bort just nu haha... 
 
Ikväll är sista kvällen innan skolan börjar. Sitter här och har fortfarande inte skrivit klart min inlämning tills imorgon, så man kan säga att skolångesten är här innan jag ens börjat skolan. Denna terminen ska jag verkligen försöka ta tag i livet och plugga jättemycket. Vi får väl se hur det går... 

London haul

2015-01-08 20:57:07
 
1. Bh från forever21  //  2. Converse  //  3. Bakmått! För att kunna göra recept utan att behöva konventera måtten
4. Trosor från Victoria's secret  //  5. Urban Decay Naked 1 paletten  //  6. Rimmel Wake me up concealer
7. Collection Lasting Perfection concealer  //  8. Maybelline BB cream  //  9. Maybelline Fit me foundation
10. Loreal True Match foundation  //  11. Jeans (som Frasse gillade haha) Forever21  //  12. Vantar från H&M  
13. NYC bronzer  //  14. Maybelline mascara  //  15. Sminkborstar från Ecotools  
16. Real Techniques core collection  //  17. Real Techniques Miracle Sponge
 
 
Äntligen kommer inlägget med det jag köpte från London! Detta var dock inte allt, eftersom mamma och mormor "köpte" en del grejer och gav mig i julklapp istället. Både sminket, necessären, tröjan från A&F, pyjamasarna och Big Ben-smycket var från London också. 
 
Det blev en hel del smink, men det var absolut värt det! Det enda köpet jag ångrar är concealern från Collection för den gillade jag verkligen inte. Smink är ju (oftast) mycket billigare i London så därför köpte jag en del, hehe.. Behöver ju inte direkt 3 nya foundations men jag tänkte att man får ju passa på haha!
 

snöporträtt

2015-01-08 11:43:13
 
 

RSS 2.0