söndagsbrunch

2016-04-11 17:12:00I söndags efter att jag och L hade vaknat steg jag upp och gjorde brunch till oss + mamma som precis kom hem från jobbet! Stekte 1000 pannkakor kändes det som, haha tar så himla lång tid... Vi åt dem tillsammans med glass, bär, sylt och nutella! Fast inte allt på en och samma gång då, hehe.
 
Idag på schemat står plugg, plugg och plugg. April månad kommer vara den värsta i min gymnasiehistoria... Men igår var det bara 2 månader kvar till studenten, så det är väl den tanken man får hålla i medan man skriver på 10 olika inlämningar :)))

Sista lovet

2016-04-05 21:20:44


Avslutade alltså mitt livs sista skollov i söndags. Nu är det tillbaka till verkligheten och det gäller att verkligen hänga i in i det sista fram till studenten. De kommande veckorna är fyllda med inlämning efter inlämning, prov efter prov. Vet inte riktigt hur jag ska orka.

Mitt sista lov var i alla fall väldigt bra! Första helgen spenderades i pappas trädgård för att förbereda inför studenten. Sedan hade jag och Lasse grillpremiär, vi åt våfflor bara spenderade tiden med varandra. På fredagen fick jag hem min efterlängtade bok (kommer ett helt inlägg om den) och veckan avslutades på bästa sätt när Håkan Hellström släppte ny singel!!! Längtar så mycket till EPn kommer ut i slutet av april och såklart Ullevi-konserten 4e juni!!


RSS 2.0